CEL-TEC GrandWatch E1 Silver + dodatni remen

CEL-TEC GrandWatch E1 pametni sat - mjerenje koraka, otkucaja srca i praćenje spavanja na zapešću putem optičkog senzora, mjerenje krvnog tlaka, obavijest mobilnog telefona, Bluetooth 5.0 veza, vodootporan dizajn, Android i iOS aplikacije, 11 sportskih aktivnosti i puno dodatnih funkcija (...

Šifra proizvoda: 2012-042       EAN: 8595584654548       Proizvođač: CEL-TEC


nema na zalihama
87,88 € 70,30 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 86,12 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 84,36 €
Pitajte za dostupnost
  • Opis
  • Upit o proizvodu

CEL-TEC GrandWatch E1 pametni sat - mjerenje koraka, otkucaja srca i praćenje spavanja na zapešću putem optičkog senzora, mjerenje krvnog tlaka, obavijest mobilnog telefona, Bluetooth 5.0 veza, vodootporan dizajn, Android i iOS aplikacije, 11 sportskih aktivnosti i puno dodatnih funkcija ( štoperica, pretraga telefona, odbrojavanje, kontrola glazbe, praćenje menstrualnog ciklusa,…).

cel-tec-grand-watch-e1-funkce.jpg


Ispružena ruka vašeg telefona

Pametni sat CEL-TEC GrandWatch E1 može se stalno povezati s vašim mobilnim telefonom putem bluetootha verzije 5.0 i tako pružiti mnoge funkcije koje će vam olakšati svakodnevne aktivnosti. Jedna od takvih funkcija je prikaz obavijesti s telefona , tako da odmah imate pregled tko vas zove, piše SMS ili poruku na Messengeru (uključujući tekst poruke), obavijesti o događajima u kalendaru itd. Ukratko, sat može prikazati sve obavijesti koje dolaze na vaš telefon.

cel-tec-grand-watch-e1-silver_notifikace.jpg

Osim toga, sat se može koristiti za upravljanje glazbenim playerom na telefonu ili za pokretanje kamere i snimanje fotografije, čineći selfie fotografiranje još jednostavnijim i praktičnijim! A ako imate problema s time da ne znate gdje ste ponovno stavili telefon, sigurno ćete upotrijebiti značajku pretraživanja telefona kada počne glasno oglasiti.


Elegantan dodatak u metalnom kućištu i izdržljivog dizajna

CEL-TEC GrandWatch E1 nije samo pametni sat pun značajki, već i elegantan modni dodatak, uglavnom zbog preciznog dizajna aluminijskog tijela . Paket sata također uključuje dvije boje silikonskog remena , koji se lako može promijeniti u skladu s vašom trenutnom odjećom ili raspoloženjem.

cel-tec-grand-watch-e1-silver_elegant.jpg

Izdržljiva konstrukcija sata ima IP67 zaštitu , koja osigurava potpunu otpornost na prašinu i zaštitu kada je uronjen u vodu . Ne morate skidati sat čak ni kada se kupate ili kišite.

Jedinstvenu konstrukciju naglašava težina od samo 55 g , zahvaljujući kojoj i ugodnom materijalu remena nećete ni znati za sat na ruci. Sat se napaja pomoću punjive baterije od 300 mAh koja je dovoljna za do 14 dana rada tijekom normalnog korištenja sata.


Napravljen za aktivan stil života

Satovi bez razloga nemaju atribut pametnog. Opremljeni su naprednim optičkim senzorom na zapešću koji može kontinuirano pratiti vaš otkucaj srca . Mjerenje vašeg otkucaja srca može biti od pomoći ako pokušavate ostati unutar određene zone otkucaja srca, na primjer kako biste smanjili težinu ili povećali kondiciju. Uz broj otkucaja srca, sat također može mjeriti vaš krvni tlak i pratiti tijek sna . To će vam dati savršen pregled koliko ste dugo proveli noć u laganom i dubokom snu, što može pomoći u poboljšanju kvalitete vašeg sna.

cel-tec-grand-watch-e1-monitoring.jpg

Mjerenje koraka je samo po sebi i popularna značajka pametnih satova. Osim toga, u aplikaciji možete postaviti svoj dnevni cilj, koji ne mora biti tradicionalnih 10.000 koraka, a samo o vama ovisi koliko visoko postavite letvicu. Između ostalog, u aplikaciji je moguće postaviti i prompt za kretanje, kada vas sat obavijesti dulje vrijeme bez pokreta.

cel-tec-grand-watch-e1-silver_sport.jpg

U satu je pripremljeno 10 unaprijed postavljenih profila za vaše sportske aktivnosti, a u slučaju da ih ne odaberete, dostupno je 11. za univerzalno snimanje aktivnosti. Osim toga, vaši sportski napori mogu se jednostavno sinkronizirati s vašom omiljenom aplikacijom Diet ili Google Fit.


Potpuna češka lokalizacija, jasan IPS zaslon i druge dodatne funkcije

Intuitivno i jednostavno rukovanje satom osigurava 1,4-inčni IPS zaslon u boji punog dodira i jedan bočni gumb koji se također može rotirati radi lakšeg pomicanja. Kako bi sat bio ugodan za korištenje za svakoga, potpuno je na češkom jeziku , uključujući aplikacije za Android i iOS .

cel-tec-grand-watch-e1-silver_ciferniky.jpg

U satu postoji 6 zadanih brojčanika, a još jedan sedmi se može učitati iz aplikacije, gdje postoji izbor od više od 40 drugih brojčanika . U aplikaciji je također moguće izraditi vlastiti jedinstveni brojčanik .

Dodatne mogućnosti korištenja sata donose dodatne funkcije, kao što su odbrojavanje, štoperica ili mjesečno praćenje za žene.Duljina remena 240 mm
Širina trake 22 mm
Masa 55 g
Baterija 300 mAh Poly-Li
Vodonepropusni poklopac IP67
Prikaz 1,4" color touch IPS, 240 x 240
Materijal tijela Cinkova legura + IP površinska obrada (ionsko prevlačenje)
Zvučnik Ne
Mikrofon Ne
Vibracija Da
Gumb za povratak Ne
Mehaničko upravljanje Okretna krunica s funkcijom gumba
Punjenje Magnetski kontakti
Bežično punjenje Ne
Zamjenjiv remen Da
Život baterije do 14 dana ekonomičnog rada, 1 tjedan normalne upotrebe
Senzor otkucaja srca Da
GPS Ne
NFC Ne
Obavijest Da
Wi-Fi Ne
Bluetooth Da, verzija 5.0
Mobilna aplikacija SMART-TIME PRO
Čip RTL8762C - REALTEK
Brojčanici 7 na satu + više od 40 u aplikaciji
Omiljeni proizvodi
nema na zalihama
CEL-TEC KT06 ružičasta

CEL-TEC KT06 ružičasta

74,69 €
na lageru
Komplet kamera 1x AVTECH DVR DGD1005AV i 4x 2MPX Dome kamera AVTECH DGC1004XFT

Komplet kamera 1x AVTECH DVR DGD1005AV i 4x 2MPX Dome kamera AVTECH DGC1004XFT
+ BESPLATNO 2x napajanje!

294,49 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke