CEL-TEC GW600 plava

Trenutačna lokacija odmah na vašem telefonu Zahvaljujući GPS modulu, sat CEL-TEC GW600 određuje položaj vašeg djeteta s točnošću od 5 metara. Na mjestima gdje GPS signal nije dostupan (npr. zgrade), sat koristi lokaciju javne WiFi mreže i LBS (GSM - orijentacijski položaj pomoću...

Šifra proizvoda: 1708-006       EAN: 8595584641043       Proizvođač: CEL-TEC


na lageru
87,88 € 70,30 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 86,12 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 84,36 €
-+
  • Opis
  • Upit o proizvodu

Trenutačna lokacija odmah na vašem telefonu

Zahvaljujući GPS modulu, sat CEL-TEC GW600 određuje položaj vašeg djeteta s točnošću od 5 metara. Na mjestima gdje GPS signal nije dostupan (npr. zgrade), sat koristi lokaciju javne WiFi mreže i LBS (GSM - orijentacijski položaj pomoću odašiljača mobilnih operatera). Povijest lokacija također se može pratiti pomoću aplikacije. Tako uvijek imate pregled kretanja svoje grane, gdje god se ona nalazila!

Sigurna područja - Geofence

Geozaštitna ili sigurnosna zona je područje u kojem želite da se vaše dijete kreće (npr. grad, škola ili okolica kuće), ako napusti ovo područje, dobit ćete obavijest na svoj telefon. Područje se jednostavno postavlja na karti u mobilnoj aplikaciji.

SOS tipka

Dječji sat CEL-TEC GW600 opremljen je SOS tipkom, nakon čega se pokreće brojčanik postavljenog SOS kontakta i istovremeno se na zadani kontakt šalje obavijest o pritisku tipke. To vam daje neposredan pregled potencijalnih opasnosti i lokacija.

Jednostavna komunikacija

Sat omogućuje nekoliko načina komunikacije. Prvi zamjenjuje mobitel, tako da možete klasično telefonirati zahvaljujući ugrađenom zvučniku i mikrofonu. Sa sata je moguće pozvati do 15 telefonskih brojeva koje ćete unijeti putem aplikacije. Druga mogućnost je komunikacija kratkim tekstualnim i glasovnim porukama koje se prikazuju i kreiraju izravno u aplikaciji. Sa sata se može poslati samo glasovna poruka.

Pregled statusa gledanja

Uvijek imajte savršen pregled statusa sata zahvaljujući obavijestima izravno na svom telefonu. Sat CEL-TEC GW600 vam može poslati obavijest kada napustite sigurno područje, uklonite sat, ostanete bez baterije i pritisnete tipku SOS. Obavijesti mogu biti i u obliku SMS poruke, u kojoj ćete dobiti i poveznicu na Google karte s pozicijom na kojoj se događaj dogodio.

Upravljanje dodirom

Upravljanje satom za djecu će biti jednostavno zahvaljujući zaslonu u boji na dodir i ugodnom grafičkom dizajnu.

Puno značajki

Sat je opremljen LED diodom koja je izvrsna za rasvjetu u nuždi. Nadalje, sat može izračunati izgubljene korake i kvalitetu sna, izvješća se mogu pogledati u aplikaciji, uključujući tjedni sažetak u grafikonu. Štoperica također može biti korisna, a matematička igra koja vježba osnovne brojeve bit će zabavna.

Fotoaparat

Zahvaljujući ugrađenoj kameri, vaše dijete vam može slati fotografije ili možete zatražiti sliku putem aplikacije.

SeTracker2 mobilna aplikacija

Glavni posrednik između vas i sata je više puta spomenuta aplikacija za mobilne uređaje na Android i iOS operativnim sustavima. Sve postavke sata pronaći ćete u aplikaciji. Jedan od njih je, primjerice, ne ometaj način rada, odnosno vrijeme kada je, primjerice, dijete u školi i želite spriječiti nepotrebno ometanje, bilo igranjem na satu ili tonovima sata, za to vrijeme zvukovi su isključeni i sat prikazuje samo vrijeme. Aplikaciju također možete koristiti za slanje nagrada/darova na sat u obliku srca, tekstualnih i glasovnih poruka, pregled povijesti lokacija, uređivanje sigurnosnih zona i mnoge druge postavke i opcije.Baterija 400 mAh, 100 sati pripravnosti
Prikaz dodir, 1,4" TFT
Procesor MTK 2503, 260 MHz
Mjesto GPS, LBS (GSM), WiFi
Podržane GSM frekvencije 850/900/1800/1900 MHz (2G)
Tip SIM kartice Nano SIM
Masa 35 g
Omiljeni proizvodi
na lageru
CEL-TEC M12 DUAL GPS Ekskluzivno

CEL-TEC M12 DUAL GPS Ekskluzivno

239,36 €
-+
na lageru
Set kamera 1x AVTECH NVR AVH1104 i 4x 2MPX IP Bullet kamera AVTECH DGM2103SV

Set kamera 1x AVTECH NVR AVH1104 i 4x 2MPX IP Bullet kamera AVTECH DGM2103SV
+ BESPLATNO 4x UTP kabel 1x RJ45 - 1x RJ45 Cat5e 15m!

692,33 €
-+
na lageru
OXE LED čeona svjetiljka, pingvin

OXE LED čeona svjetiljka, pingvin

7,87 €
-+
na lageru
Safe-Tec SK8 crni M (55 cm - 58 cm)

Safe-Tec SK8 crni M (55 cm - 58 cm)

131,44 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke