CEL-TEC KT06 ružičasta

Dječji GPS sat CEL-TEC KT06 Pink za trenutnu detekciju položaja vaše djece. Model KT06 posebno je prikladan za mlađu djecu zbog svojih manjih dimenzija i jednostavnijeg upravljanja. GPS + AGPS + LBS + WIFI praćenje lokacije u stvarnom vremenu Vodootporna zaštita IP67 Mogućnost...

Šifra proizvoda: 2009-043       EAN: 8595584653558       Proizvođač: CEL-TEC


nema na zalihama
74,69 € 59,75 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 73,20 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 71,70 €
Pitajte za dostupnost
 • Opis
 • Upit o proizvodu

Dječji GPS sat CEL-TEC KT06 Pink za trenutnu detekciju položaja vaše djece. Model KT06 posebno je prikladan za mlađu djecu zbog svojih manjih dimenzija i jednostavnijeg upravljanja.

 • GPS + AGPS + LBS + WIFI praćenje lokacije u stvarnom vremenu
 • Vodootporna zaštita IP67
 • Mogućnost dodavanja prijatelja (upareni satovi mogu lako međusobno komunicirati)
 • Touch 1,3" IPS zaslon osjetljiv na dodir , 240 x 240
 • Povijest kretanja
 • Dvosmjerni pozivi zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku
 • Mogućnost slanja tekstualnih i glasovnih poruka na sat (sa sata samo glasom)
 • Android i iOS aplikacije na češkom (SeTracker, SeTracker2)
 • Način rada Ne ometaj (npr. tijekom nastave)
 • Sigurna područja - virtualna ograda
 • SOS tipka za brzo biranje i obavijest o postavljenim osobama (do 3 SOS kontakta)
 • Upozorenje na nisku bateriju, izlaz iz sigurnosne zone, SOS

 

Trenutačna lokacija odmah na vašem telefonu

Zahvaljujući GPS modulu, sat CEL-TEC KT06 Pink određuje položaj vašeg djeteta s točnošću od 5 metara. Na mjestima gdje GPS signal nije dostupan (npr. zgrade), sat koristi LBS (GSM - orijentacijski položaj pomoću odašiljača mobilnih operatera) i WiFi mreže u blizini. Povijest lokacija također se može pratiti pomoću aplikacije. Tako uvijek imate trenutni pregled kretanja vašeg djeteta, gdje god da se nalazi!

 

Sigurna područja - Geofence

Geozaštitna ili sigurnosna zona je područje u kojem želite da se vaše dijete kreće (npr. grad, škola ili okolica kuće), ako napusti ovo područje, dobit ćete obavijest na svoj telefon. Područje se jednostavno postavlja na karti u mobilnoj aplikaciji.

 

SOS tipka

Dječji sat CEL-TEC KT06 Pink opremljen je SOS tipkom, nakon čega se pokreće brojčanik postavljenog SOS kontakta (mogu se podesiti do 3 kontakta) te se istovremeno šalje obavijest o pritisku tipke na zadanu kontakt. To vam daje neposredan pregled potencijalnih opasnosti i lokacija.

 

Jednostavna komunikacija

Sat omogućuje nekoliko načina komunikacije. Prvi zamjenjuje mobitel, tako da možete klasično telefonirati zahvaljujući ugrađenom zvučniku i mikrofonu. Sa sata je moguće pozvati do 15 telefonskih brojeva koje ćete unijeti putem aplikacije. Druga mogućnost je komunikacija kratkim tekstualnim i glasovnim porukama koje se prikazuju i kreiraju izravno u aplikaciji. Sa sata se mogu slati samo glasovne poruke.

 

Pregled statusa gledanja

Uvijek imajte savršen pregled statusa sata zahvaljujući obavijestima izravno na svom telefonu. Sat CEL-TEC KT06 Pink vam može poslati obavijest kada napustite sigurno područje, kada se baterija isprazni i pritisnete SOS tipku. Obavijesti mogu biti i u obliku SMS poruke, u kojoj ćete dobiti i poveznicu na Google karte s pozicijom na kojoj se događaj dogodio.

 

Upravljanje dodirom

Upravljanje satom za djecu će biti jednostavno zahvaljujući 1.3" IPS zaslonu u boji na dodir, ugodnom grafičkom dizajnu i potpunoj češkoj lokalizaciji. Okruženje sata kreirano je s naglaskom na najjednostavnije moguće upravljanje za djecu mlađe dobi.

 

Svakodnevno praćenje aktivnosti i druge zanimljive funkcije

Osim praćenja položaja, sat može izračunati izgubljene korake i kvalitetu sna, izvješća se mogu pogledati u aplikaciji, uključujući tjedni sažetak u grafikonu. Ostale korisne značajke svakako uključuju mogućnost postavljanja alarma, vibracije za dolazni poziv ili poruku. Više KT06 satova (do 4) može se upariti zajedno i djeca tada mogu lako međusobno komunicirati pomoću glasovnih poruka.

 

SeTracker2 mobilna aplikacija

Glavni posrednik između vas i sata je više puta spomenuta aplikacija za mobilne uređaje na Android i iOS operativnim sustavima. Sve postavke sata pronaći ćete u aplikaciji. Jedan od njih je, na primjer, ne ometaj način rada, odnosno vrijeme kada je npr. dijete u školi i želite spriječiti nepotrebno ometanje, bilo igranjem na satu ili tonovima sata, za to vrijeme zvukovi su isključeni i sat prikazuje samo vrijeme. Aplikaciju također možete koristiti za slanje nagrada/darova na sat u obliku srca, tekstualnih i glasovnih poruka, pregled povijesti lokacija, uređivanje sigurnosnih zona i mnoge druge postavke i opcije.

 

Izdržljiv dizajn i trajanje baterije

Satovi CEL-TEC KT06 izrađeni su u trajnoj zaštiti IP67 koja im pruža potpunu zaštitu od prašine kao i dovoljnu zaštitu od kiše i kratkotrajnog uranjanja u vodu (maksimalna dubina 0,5 m i maksimalno 5 minuta). Punjiva baterija će osigurati dovoljno snage za 3 dana rada.

 

 

 

Baterija 420 mAh, izdržljivost 3 - 5 dana ovisno o upotrebi
Prikaz 1,3" color touch IPS, 240x240
Procesor MTK2503A
Mjesto GP + AGPS + LBS + WIFI
Podržane GSM frekvencije 2G (850/900/1800/1900 MHz)
Tip SIM kartice Micro SIM
Masa 43 g
Dimenzije Ø 43 x 18 x 220 (duljina s remenom) mm
Vodonepropusni poklopac IP67
Vibracija Da
Fotoaparat Ne
Telefoniranje Da, na zadane kontakte (do 15)
SOS poziv Da, držanjem tipke
Postavljanje sigurnih zona Da
Upozorenje o niskoj bateriji Da
Primjena SeTracker, SeTracker 2 na češkom za Android i iOS
Gledajte jezik češki

 

 

Omiljeni proizvodi
na lageru
CEL-TEC MK02 Dual Wi-Fi GPS

CEL-TEC MK02 Dual Wi-Fi GPS

219,80 €
-+
na lageru
AVTECH AVH1109 - NVR uređaj, 9 kanala

AVTECH AVH1109 - NVR uređaj, 9 kanala

430,81 €
-+
na lageru
CEL-TEC K5 Trostruki

CEL-TEC K5 Trostruki

212,77 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke