CEL-TEC PipeCam 30 Expert HD

Nova verzija popularne serije EXPERT s kamerom u HD rezoluciji! Inspekcijska kamera PipeCam 30 Expert HD s kabelom od 30 m, jedinicom za prikaz, mjeračem udaljenosti i tipkovnicom je uređaj dizajniran za pregled kanalizacije, odvoda, odvoda, bunara, dimnjaka itd. Jedinica za prikaz od 7” nalazi...

Šifra proizvoda: 1911-003       EAN: 8595584647519       Proizvođač: CEL-TEC


na lageru
1 914,89 € 1 531,92 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 1 876,59 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 1 838,29 €
-+
  • Opis
  • Upit o proizvodu

Nova verzija popularne serije EXPERT s kamerom u HD rezoluciji! Inspekcijska kamera PipeCam 30 Expert HD s kabelom od 30 m, jedinicom za prikaz, mjeračem udaljenosti i tipkovnicom je uređaj dizajniran za pregled kanalizacije, odvoda, odvoda, bunara, dimnjaka itd. Jedinica za prikaz od 7” nalazi se u gornjem dijelu poklopac. Kabel od 30m je prekriven staklenim vlaknima (fleksibilan, krut). I kabel i kamera su vodootporni. Snimka je u HD rezoluciji od 720 x 1280 piksela.


Kvalitetan LCD zaslon

Jedna od prednosti kojima se Expert serija izdvaja u odnosu na ostale je kvalitetna i lijepo jasna slika na LCD zaslonu koji je dio poklopca prtljažnika. Zaslon u boji 7" s rezolucijom od 800 x 480 prikazuje i pregled slike kamere uživo i, naravno, koristi se za postavke, što je također jednostavno zahvaljujući potpuno češkom izborniku. Osim tipki ispod zaslona , na zaslonu ne nedostaju radni podaci o statusu baterije, odabranoj rezoluciji, snimanju u tijeku itd. Poklopac zaslona se lako može pretvoriti u vizir za sunce za savršenu vidljivost u svim uvjetima!


Bogate mogućnosti snimanja

Naravno, često nije dovoljno samo pratiti sliku, već je važno zabilježiti kritično ili oštećeno područje i spremiti ga za kasniju upotrebu, poput analize ili informacija o korisniku. S kamerama PipeCam Expert moguće je koristiti USB flash pogon ili SD karticu do 256 GB kao pohranu. Osim toga, mogućnosti snimanja su proširene mikrofonom na metar dugačkom kabelu s kopčom za pričvršćivanje, pa se snimke mogu dostaviti i glasovnim komentarom. Što će svakako dobro doći kod većeg broja narudžbi, pa neće biti potrebno pamtiti količinu informacija za svaki pregled. Osim glasovnog zapisa, u unose je moguće umetnuti i tekstualni opis zahvaljujući tipkovnici.


Izdržljiv dizajn

PipeCam Expert je uređaj dizajniran za svakodnevne teške uvjete rada dimnjačara, vodoinstalatera i drugih profesija te slučajeve gdje je potreban pregled teško dostupnih mjesta. Zbog toga je cijeli komplet pohranjen u izdržljivu armensku torbicu od kaljene plastike koja ga savršeno štiti tijekom transporta i značajno olakšava transport. Unutrašnjost kofera izrađena je po mjeri za pojedine dijelove uređaja, tako da nema opasnosti od slobodnog "letenja" na kovčegu. Kamera s kabelom tada je izrađena u IP68 zaštiti, što jamči potpunu zaštitu od prašine i, što je još važnije, vode. Kabel od 30m prekriven je staklenim vlaknima, što ga čini fleksibilnim i čvrstim.


Detaljna slika s podesivim osvjetljenjem

Za savršeno snimanje slike brine se kamera s visokokvalitetnom safirnom lećom rezolucije 720 x 1280. Kućište kamere izrađeno je od legure aluminija, glava je tada opremljena s 12 bijelih LED dioda čiji se intenzitet svjetlosti lako može podesiti i glatko regulirana. Velika vidljivost u svakom prostoru dodatno je podržana širokim kutom gledanja. U paketu su dostupna dva zupčanika za centriranje (40 i 80 mm), a mogu se kupiti još 4 veličine do promjera 190 mm.


Digitalni mjerač udaljenosti

Digitalni daljinomjer također dokazuje da je serija Expert uistinu profesionalni uređaj. Nema potrebe pratiti oznake mjerača na kabelu, kao što je to bio slučaj sa starijim modelima. Prijeđena udaljenost prikazuje se izravno na zaslonu, a zatim i na snimljenoj slici.

Napomena: Mjerenje udaljenosti je samo za orijentaciju i može imati neznatno odstupanje.


Dug vijek trajanja baterije

Kućište također uključuje punjivu Li-ion bateriju velikog kapaciteta, koja će fotoaparatu osigurati dovoljno snage za do 7 sati rada. Druga opcija napajanja je standardni električni priključak.
Veličina kamere ø 23 x 144 mm
Zora 12x bijeli LED
Razlika 720 x 1280
Video format AVI
Materijal leće safirno staklo
Materijal kućišta kamere aluminijska legura
Pokriti IP68
Skladištenje USB disk / SD kartica do 256 GB
Dimenzije kalema za kabel ø 320 x 105 mm
Duljina kabela 30 m
Promjer kabela ø 5 mm
Monitor 7" LCD u boji
LCD rezolucija 800 x 480
Jezik izbornika češki
Štitnik od sunca Da
Mikrofon Da
Tipkovnica Da
Radna temperatura -10°C do 50°C
Mjerenje udaljenosti digitalno na LCD-u
Baterija 4400 mAh
Život baterije do 7 sati rada
Omiljeni proizvodi
nema na zalihama
Model foto zamke

Model foto zamke

31,92 €
na lageru
CEL-TEC PipeCam 40 Expert

CEL-TEC PipeCam 40 Expert

1 462,77 €
-+
na lageru
CEL-TEC PipeCam 20 Verso 17 mm MC Soft

CEL-TEC PipeCam 20 Verso 17 mm MC Soft

1 281,92 €
-+
na lageru
CEL-TEC PipeCam 60 Expert Mini

CEL-TEC PipeCam 60 Expert Mini

2 659,58 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke