Cliq pametno stražnje svjetlo

Pametno stražnje svjetlo Cliq ne samo za bicikl. Optimizirana stražnja i bočna vidljivost, automatsko svjetlo kočnice, funkcija upozorenja protiv krađe, treperenje i podešavanje svjetline u mobilnoj aplikaciji za iOS i Android. Pouzdano stražnje svjetlo za bicikl koje ste...

Šifra proizvoda: 2105-028       EAN: 8595584658515       Proizvođač:


na lageru
65,85 € 52,68 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 64,53 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 63,22 €
-+
  • Opis
  • Upit o proizvodu

Pametno stražnje svjetlo Cliq ne samo za bicikl. Optimizirana stražnja i bočna vidljivost, automatsko svjetlo kočnice, funkcija upozorenja protiv krađe, treperenje i podešavanje svjetline u mobilnoj aplikaciji za iOS i Android.

Pouzdano stražnje svjetlo za bicikl koje ste čekali

Ultra-sjajne LED diode i tehnologija koja se obično koristi u dronovima zaštitit će vas dan, noć, kišu, snijeg i maglu. Najpametnije i najsjajnije stražnje svjetlo na biciklu ikad stvoreno.

Cliq je opremljen minijaturnim lećama s totalnom unutarnjom refleksijom (TIR - total interna refleksija) i visokokvalitetnim Osram LED diodama. Oba se obično koriste u automobilskoj i zrakoplovnoj industriji. Sjaji i štiti kao nitko drugi!

Mnoge zemlje zahtijevaju dnevna svjetla za vozila jer značajno smanjuju nesreće. Cliq vam pruža istu zaštitu kada vozite bicikl.

Optimizirana vidljivost

giphy.gif

Opasnost na cesti ne dolazi uvijek izravno s leđa. Većina stražnjih svjetala bicikla ima jednu LED diodu, koja ne pruža dovoljnu zaštitu i vidljivost sa strane. Cliq ima tri LED diode koje su jasno vidljive sa stražnje i bočne strane.

Sjaji kao nitko drugi! Lako se konfigurira

Cliq vam omogućuje stvaranje vlastitog uzorka treperenja. Podešavanje svjetla više je od samo trika za postizanje efekta. Jamči da ćete moći vidjeti dovoljno, bez obzira na promet, stil vožnje ili vremenske prilike.

Svaka vožnja i vrijeme su jedinstveni. Podesite kada i kako će vaša LED dioda svijetliti. Pojačajte treperenje ako se vozite po magli, naprotiv, neka svjetlost zasja u vedroj ljetnoj noći.

Načini osvjetljenja za sve vremenske uvjete

Možda ćete morati voziti bicikl u vedroj noći, maglovitom poslijepodnevu ili čak usred kiše. Različita okruženja zahtijevaju različite vrste rasvjete. Igrajte se sa sustavom Cliq i pronađite optimalne kombinacije uzoraka treperenja za svoje omiljene rute vožnje.

Inteligentno svjetlo kočnice

giphy_ (4) .gif

Cliqova umjetna inteligencija detektira kada kočite, u tom trenutku automatski uključuje svjetlo kočnice, dajući jasan signal upozorenja vozilima iza vas. Bez obzira na vrijeme, brzinu ili idete li uzbrdo, nizbrdo, Cliq vam pokriva leđa.

Mobilna aplikacija

Aplikacija za Android i iOS omogućuje vam jednostavno postavljanje Cliq sustava prema vašim potrebama vožnje. Aplikacija je na engleskom, ali je upravljanje vrlo intuitivno i jednostavno. Za savršeno razumijevanje, naravno dostupan je detaljan češki priručnik. Povezivanjem telefona s Cliq svjetlom putem Bluetooth-a možete jednostavno postaviti svjetlinu, LED bljeskanje, pokretanje kočionog svjetla i mnoge druge funkcije.

Upozorenje o krađi

giphy_ (1) .gif

Cliq biciklističko svjetlo može otkriti oštre i nepoznate pokrete vašeg bicikla. U tom trenutku šalje obavijest aplikaciji i odmah možete provjeriti što se događa s biciklom (svjetlo mora biti u dometu bluetooth telefona).

Način grupne sinkronizacije

giphy_ (2) .gif

Cliq umjetna inteligencija omogućuje vam sinkronizaciju svjetline svjetla i uzorka treperenja s okolnim Cliq svjetlima. To će vas i vaše putnike učiniti grupom i značajno povećati vašu sigurnost.

Univerzalna montaža

Cliq je iznimno svestran kada je u pitanju montaža. Mehanizam za montažu omogućuje vam da ga postavite bilo gdje: na ruksak, remen, sjedalo ili karabin.

Za sve stupove sjedala

giphy_ (3) .gif

Ne brinite o montaži. Tri vrste pričvršćivača omogućuju vam da montirate Cliq na bilo koju sjedalicu, bez obzira na marku, model ili starost vašeg bicikla.

Osim biciklizma

Koristite li za prijevoz elektronička sredstva poput popularnih skutera, skateboarda ili hoverboarda? Pričvrstite Cliq na ruksak za istu zaštitu kao i pri vožnji bicikla.

Sadržaj paketa

obsah-baleni.webp

  • Stražnje svjetlo za bicikl Cliq
  • Češki korisnički priručnik
  • USB kabel za punjenje
  • Osnovni držač svjetiljke
  • Pojas
  • Prigušna guma
  • Isječak
  • Držač remena

 

 

Masa 65 g
Dimenzije 67 mm x 35 mm x 31 mm (dxwxd)
Kompatibilnost sjedišta do Ø32mm
Izvođenje maksimalno 90 lumena
Povezivanje Bluetooth 4.2
Baterija Litij polimer 1000 mAh
Punjenje Mikro USB
Vrijeme punjenja 3 - 4 sata
Život baterije cca 8+ sati (do 20 sati sa štedljivom rasvjetom)
Otpornost na vodu IP 67
Materijal PC, silikon

 

 

Omiljeni proizvodi
nema na zalihama
AUKEY USB 6 port punjač W PA-T11

AUKEY USB 6 port punjač W PA-T11

50,29 €
na lageru
OXE LED čeona svjetiljka, majmun

OXE LED čeona svjetiljka, majmun

7,87 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke