CEL-TEC KT01 Plava

Novi jelovnik na češkom jeziku i 2 vrste plavih traka (svjetlucave i jednobojne) u paketu! GPS + LBS + AGPS praćenje lokacije u stvarnom vremenu Vodootporna zaštita IP67 Prednja kamera Dodirnite 1,3 "IPS zaslon Povijest kretanja Dvosmjerni pozivi zahvaljujući ugrađenom...

Šifra proizvoda: 1805-007       EAN: 8595584642187       Proizvođač: CEL-TEC


na lageru
66,86 € 53,49 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 65,52 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 64,19 €
-+
 • Opis
 • Upit o proizvodu

Novi jelovnik na češkom jeziku i 2 vrste plavih traka (svjetlucave i jednobojne) u paketu!

 • GPS + LBS + AGPS praćenje lokacije u stvarnom vremenu
 • Vodootporna zaštita IP67
 • Prednja kamera
 • Dodirnite 1,3 "IPS zaslon
 • Povijest kretanja
 • Dvosmjerni pozivi zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku
 • Android i iOS aplikacije
 • Način rada Ne ometaj
 • Sigurna područja - virtualna ograda
 • SOS tipka za brzo biranje i obavijest o postavljenim osobama (do 3 SOS kontakta)
 • Upozorenje na nisku bateriju, sigurnosne zone, SOS

 

Trenutačna lokacija odmah na vašem telefonu

Zahvaljujući GPS modulu, sat CEL-TEC KT01 Blue određuje položaj vašeg djeteta s točnošću od 5 metara. Na mjestima gdje GPS signal nije dostupan (npr. zgrade), sat koristi LBS (GSM - orijentacijski položaj pomoću odašiljača mobilnih operatera) položaj za određivanje svog položaja. Povijest lokacija također se može pratiti pomoću aplikacije. Tako uvijek imate pregled kretanja svoje grane, gdje god se ona nalazila!

 

Sigurna područja - Geofence

Geozaštitna ili sigurnosna zona je područje u kojem želite da se vaše dijete kreće (npr. grad, škola ili okolica kuće), ako napusti ovo područje, dobit ćete obavijest na svoj telefon. Područje se jednostavno postavlja na karti u mobilnoj aplikaciji.

 

SOS tipka

Dječji sat CEL-TEC KT01 Blue opremljen je SOS tipkom, nakon čega se pokreće brojčanik postavljenog SOS kontakta i istovremeno se na zadani kontakt šalje obavijest o pritisku tipke. To vam daje neposredan pregled potencijalnih opasnosti i lokacija.

 

Vodootporan dizajn

Zahvaljujući punjenju putem magnetskih točaka (ne konektora), poklopcu preko utora za SIM karticu i cjelokupnom ujednačenom dizajnu, sat KT01 ima vodootpornu IP67 zaštitu. Bez brige mogu podnijeti kišu ili npr. tuš (ne preporuča se kupanje).

 

Jednostavna komunikacija

Sat omogućuje nekoliko načina komunikacije. Prvi zamjenjuje mobitel, tako da možete klasično telefonirati zahvaljujući ugrađenom zvučniku i mikrofonu. Sa sata je moguće pozvati do 15 telefonskih brojeva koje unosite putem aplikacije, a možete i dopustiti pozive na bilo koji telefonski broj. Druga mogućnost je komunikacija kratkim tekstualnim i glasovnim porukama koje se prikazuju i kreiraju izravno u aplikaciji. Sa sata se mogu slati samo glasovne poruke.

 

Pregled statusa gledanja

Uvijek imajte savršen pregled statusa sata zahvaljujući obavijestima izravno na svom telefonu. Sat CEL-TEC KT01 vam može poslati obavijest kada napustite sigurno područje, kada se baterija isprazni i pritisnete SOS tipku. Obavijesti mogu biti i u obliku SMS poruke, u kojoj ćete dobiti i poveznicu na Google karte s pozicijom na kojoj se događaj dogodio.

 

Kontrola na dodir i kvalitetan zaslon

Kontrola sata bit će laka za djecu zahvaljujući IPS zaslonu u boji na dodir i ugodnom grafičkom dizajnu.

 

Svakodnevno praćenje aktivnosti

Osim praćenja položaja, sat može izračunati izgubljene korake i kvalitetu sna, izvješća se mogu pogledati u aplikaciji, uključujući tjedni sažetak u grafikonu.

 

Fotoaparat

Zahvaljujući ugrađenoj kameri, vaše dijete vam može slati fotografije ili možete zatražiti sliku putem aplikacije.

 

SeTracker2 mobilna aplikacija

Glavni posrednik između vas i sata je više puta spomenuta aplikacija za mobilne uređaje na Android i iOS operativnim sustavima. Sve postavke sata pronaći ćete u aplikaciji. Jedan od njih je, na primjer, ne ometaj način rada, odnosno vrijeme kada je npr. dijete u školi i želite spriječiti nepotrebno ometanje, bilo igranjem na satu ili tonovima sata, za to vrijeme zvukovi su isključeni i sat prikazuje samo vrijeme. Aplikaciju također možete koristiti za slanje nagrada/darova na sat u obliku srca, tekstualnih i glasovnih poruka, pregled povijesti lokacija, uređivanje sigurnosnih zona i mnoge druge postavke i opcije.

 

 

 

Baterija 420 mAh
Prikaz 1,3" touch IPS, 320x240
Pokriti IP67
Procesor MTK 2503, 260 MHz
Mjesto GPS, A-GPS, LBS (GSM)
Podržane GSM frekvencije 850/900/1800/1900 MHz
Tip SIM kartice Micro SIM
Život baterije do 4 dana
Dimenzije 42,1 x 52,3 x 15,9 mm

 

 

Omiljeni proizvodi
na lageru
Fotozamka OXE Spider 4G, eksterna baterija i kabel za napajanje

Fotozamka OXE Spider 4G, eksterna baterija i kabel za napajanje
+ BESPLATNO 32GB SD kartica, stativ i 8kom baterija!

329,26 €
-+
na lageru
Komplet kamera 1x AVTECH NVR AVH1109 i 8x 5MPX IP Dome kamera AVTECH DGM5406ASE

Komplet kamera 1x AVTECH NVR AVH1109 i 8x 5MPX IP Dome kamera AVTECH DGM5406ASE
+ BESPLATNO 8x UTP kabel 1x RJ45 - 1x RJ45 Cat5e 15m!

1 702,13 €
-+
na lageru
CEL-TEC MK02 Dual Wi-Fi GPS

CEL-TEC MK02 Dual Wi-Fi GPS

219,80 €
-+
nema na zalihama
Fotozamka OXE Gepard II i lovački detektor

Fotozamka OXE Gepard II i lovački detektor
+ BESPLATNO 32GB SD karta i 6 kom baterija GRATIS!

140,24 €


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke