Fotozamka OXE Panther 4G

+ BESPLATNO 32GB SD memorijska kartica i 12 kom baterija!
ikoikoikoBesplatnoBesplatnoBesplatnoFotozamka OXE Panther 4G + 32GB SD memorijska kartica i 12 kom baterija!

!!! 32 GB SD kartica i 12 kom baterija GRATIS !!! Model 2024! Fotozamka OXE Panther 4G svrstava se u najbolje uređaje svoje vrste. Ovaj se model može pohvaliti opcijom slanja snimaka na mobilni telefon ili računalo, radom preko solarnog...

Šifra proizvoda: SET01-6       EAN: 8594200191139       Proizvođač: OXE


na lageru
395,20 € 316,16 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 387,30 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 379,39 €
-+
Pribor (29)     POVOLJNI SETOVI (5)    
Fotografija iz fotozamke
 • Opis
 • Pribor (29)
 • POVOLJNI SETOVI (5)
 • Upit o proizvodu

!!! 32 GB SD kartica i 12 kom baterija GRATIS !!!

Model 2024! Fotozamka OXE Panther 4G svrstava se u najbolje uređaje svoje vrste. Ovaj se model može pohvaliti opcijom slanja snimaka na mobilni telefon ili računalo, radom preko solarnog panela OXE SOLAR CHARGER i podržavanjem mobilnih aplikacija za Android i iOS uređaje. Ne smijemo zaboraviti ni na nevjerojatnu brzinu odziva ovoga uređaja, čak 0,4 sekunde, te na rezoluciju fotografija od maksimalno 22 MP i video maksimalne Full HD rezolucije. Pogledajmo sada ovu ljepoticu pobliže.


Dizajn

Fotozamka OXE Panther 4G je maskirnog dizajna, takvog da se izvrsno uklapa u europske šume i vrtove. Robustnog je dizajna, te ju je teško i ukrasti. Posjeduje čak dvije antene uz pomoć kojih se snimljeni sadržaji lako šalju na vaše uređaje putem 4G mreže.


GSM modul

Fotozamka OXE Panther 4G ima GSM modul putem kojeg se snimljeni sadržaji šalju na vaš uređaj. Snimke je moguće poslati na najviše 4 telefonska broja (snimak će stići u obliku MMS poruke) ili na 4 e-mail adrese (snimak će se poslati na e-mail adrese koje ste vi odabrali, a može se prikazati na mobilnom uređaju, prijenosnom ili osobnom računalu itd.) Prijenos snimaka se vrši putem najbrže 4G mreže, čime je osiguran stabilan i pouzdan prijenos snimljenog sadržaja.


Aplikacija

Fotozamku možete vrlo jednostavno postaviti, te zatim njome upravljati putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna sa svim Android i iOS uređajima. Aplikaciju možete jednostavno skinuti skenirajući QR kod, koji se vrlo domišljato nalazi na kutiji fotozamke. Preko aplikacije možete i snimati fotografije, koje će se odmah poslati na odabrani uređaj. Na taj način imate potpuni pregled što se ispred vaše fotozamke događa u realnom vremenu.


Solarni panel

Solarni panel OXE SOLAR CHARGER primarno je osmišljen za fotozamku OXE Panther 4G te je s njom potpuno kompatibilan. Panel ima ugrađenu Li-Ion bateriju kapaciteta 8 000 mAh. Zahvaljujući solarnom panelu značajno ćete produljiti vrijeme rada fotozamke.


Baterija i punjenje

Za rad fotozamke potrebno je 12 AA baterija. Prilikom rada fotozamke u ljetnjim mjesecima dovoljno je koristiti obične alkalne baterije. U zimskim mjesecima, kada temperature padaju ispod nule, preporučuje se koristiti litijske baterije. Alternativno, možete kupiti solarnu ploču OXE SOLAR CHARGER koja će osigurati dugotrajan, pouzdan i ekonomičan način rada fotozamke.


LED osvjetljenje

Nevidljivi noćni sjaj omogućava 57 komada LED dioda dosega do 20m, tako da nemate bojazni kakvi će snimci biti noću. Zahvaljujući nevidljivom bljesku, fotozamka je pogodna ne samo kao kamera za životinje, već i za sigurnost imovine.


Jednostavno upravljanje

Proizvođači OXE proizvoda vode računa o tome da svi njihovi proizvodi budu prilagođeni korisnicima. OXE Panther 4G nije izuzetak. Postavljanje i upravljanje fotozamkom je jednostavno prvenstveno zahvaljujući ugrađenom zaslonu veličine 2“, te intuitivno uređenom izborniku. Fotozamku možete postaviti i iz udobnosti vašega doma putem računala i alata koji možete preuzeti OVDJE. Postavke se mogu namjestiti i putem mobilne aplikacije koja je podržana od strane svih Android i iOS uređaja. Zadnje, ali ne manje važno, fotozamkom možete upravljati i putem SMS poruke.


Osnovne funkcije

Načini snimanja

Fotozamka ima 3 načina za snimanje pokreta ispred fotozamke:

 • Fotografija – snimanje fotografija
 • Video – snimanje video zapisa
 • Foto + video – fotozamka prvo snima fotografije, a zatim video zapise

Rezolucija fotografije

Fotozamka OXE Panther 4G snima fotografije vrlo visoke kvalitete. Korisnici mogu birati između 3 vrste rezolucije:

 • 22 MP
 • 16 MP
 • 5 MP

Fotografije se pohranjuju u JPEG formatu.


Burst način rada

Burst način rada omogućava kontinuirano snimanje više snimaka zaredom. Na taj način vam niti jedan pokret ispred fotozamke neće promaći! Moguće je postaviti sljedeće serije:

 • Jedna fotografija
 • Serija od dvije fotografije jedna za drugom
 • Serija od 3 fotografije jedna za drugom
 • Serija od 4 fotografije jedna za drugom
 • Serija od 5 fotografija jedna za drugom

Video rezolucija

Osim fotografija, fotozamka može snimati i video sadržaj maksimalne Full HD rezolucije. I ovdje možete birati između 3 mogućnosti rezolucije:

 • Full HD (1920 x 1080)
 • HD (1280 x 720)
 • WVGA (848 x 480)

Video zapisi se pohranjuju u MOV formatu.


Duljina videa

Duljinu videa je moguće postaviti u rasponu od 5 - 59 sek.


Vrijeme odziva

Fotozamka OXE Pather  4G ima nevjerojatno brzo vrijeme odziva, samo 0,4 sek. Zahvaljujući tome, praktički vam niti jedan pokret ispred fotozamke neće promaći.

 

Fotozamka OXE Panther 4G posjeduje još niz korisnih funkcija kao što su npr. postavke PIR senzora, automatske SIM postavke, dnevni reporti, PIN za bezbjednost, time-lapse snimanje i drugo.


Sadržaj pakiranja

1x Fotozamka OXE Panther 4G
1x USB kabel
1x Traka za montažu
2x Antena
1x Upute za uporabu
1x 32GB SD kartica
12x AA baterija


TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Senzor slike:

5Mpx color CMOS

Objektiv:

F=3.0; FOV=100°; Auto IR-cut remove

Funkcionalni načini rada:

Foto / video / foto + video

LCD:

2“ LCD u boji

GSM pristupnik:

DA

SMS upravljanje:

DA

Rezolucija fotografije:

22MP, 16MP, 5MP

Format fotografije:

JPEG

Video rezolucija:

Full HD (1920x1080) HD (1280x720), WVGA (848x480)

Video format:

MOV

Foto + video snimanje:

DA

Time-lapse snimanje:

DA

Brzina odziva:

0,4 s

PIR domet (čovjek) 25°:

20 m

PIR snimak:

100°

IR naknadni sjaj:

20 m

Memorija:

SD kartica (do 32 GB)

Vodootpornost:

IP67

Sučelje:

USB, SD, DC

Jezik:

CZE, ENG, FRA, ITA, DEU, POL, RUS, HUN

Navoj za stativ:

DA

OS:

Windows XP / Vista / 7/8, Mac 10.2

Napajanje:

12xAA

Eksterno napajanje:

12 V / 7 Ah (nije uključeno u pakiranje)

Raspon radne temperature:

-25°C do +60°C

Dimenzije:

148x117x78 mm

 

Omiljeni proizvodi
na lageru
AC-3, adapter za Creative set, FOMEI

AC-3, adapter za Creative set, FOMEI

 
10,11 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke