Pogodnosti za registrirane kupce

 

Za nas je kupac uvijek na prvom mjestu. Stoga smo odlučili pokrenuti bonus program u kojem ćemo nagraditi naše stalne kupce i kupce veće vrijednosti narudžbe.


1. Registracija - registracijom kod nas u e-trgovini www.oxe.hr automatski ostvarujete 2% popusta. Registrirati se možete OVDJE. Ovaj popust se ne odnosi na proizvode koji su uključeni u Black Friday akciju i proizvode na koje je primijenjen kod za popust.

2. Kupnja u vrijednosti većoj od 3.000 kn s PDV-om - ako vrijednost vaše narudžbe dosegne vrijednost od 3.000 kn s PDV-om ili više, automatski vam se priznaje popust od 2%. Ovaj popust se ne odnosi na proizvode koji su uključeni u Black Friday akciju i proizvode na koje je primijenjen kod za popust.

Oba popusta se mogu kombinirati. Dakle, ako se registrirate kod nas i istovremeno vaša narudžba dosegne vrijednost od 3000 kn uključujući PDV i više, dobit ćete 4% popusta. Ovaj popust se ne odnosi na proizvode uključene u Black Friday promociju i na proizvode koji su sniženi korištenjem kupona za popust. Istodobno, svi naši kupci (čak i oni neregistrirani) dobivaju potpuno BESPLATNU dostavu ako iznos njihove narudžbe prelazi vrijednost od 799 kn s PDV-om.

 

Oxe.hr

oxe@oxe.hr


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke