Fotozamka OXE Gepard

+ BESPLATNO 32GB SD kartica i 4 baterije GRATIS!
BesplatnoBesplatnoBesplatnoBesplatnoFotozamka OXE Gepard + 32GB SD kartica i 4 baterije GRATIS!

Fotozamka OXE Gepard više nije dostupna. Ovaj proizvod je zamijenjen snažnijim proizvodom druge generacije, odnosno OXE Gepard II. !!! 32GB SD kartica, 4 baterije, tronožac i BESPLATNA dostava!!! Marka OXE vraća se na tržište kamera zamki. Kao prvi novitet u 2020. godini predstavlja...

Šifra proizvoda: SET02-1       EAN: 8594200191122       Proizvođač: OXE


nema na zalihama
131,44 € 105,15 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 128,81 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 126,18 €
Pitajte za dostupnost
Fotografija iz fotozamke
Video
 • Opis
 • Upit o proizvodu

Fotozamka OXE Gepard više nije dostupna. Ovaj proizvod je zamijenjen snažnijim proizvodom druge generacije, odnosno OXE Gepard II.

!!! 32GB SD kartica, 4 baterije, tronožac i BESPLATNA dostava!!!

Marka OXE vraća se na tržište kamera zamki. Kao prvi novitet u 2020. godini predstavlja mini kameru zamku OXE Gepard, koja će izazvati veliko oduševljenje kupaca, ponajviše zahvaljujući već spomenutim malim dimenzijama, visokim performansama i niskoj nabavnoj cijeni! Pođite s nama da izbliza pogledamo ovu foto zamku s instinktom lovca i munjevitom reakcijom (0,4 s)!


Male kompaktne dimenzije

OXE Gepard je kamera zamka za koju jasno vrijedi poslovica - malena, ali zgodna! Pa, prosudite sami, dimenzije su 108,5 x 75,5 x 46 mm. Možemo reći da je uvrštavanje u kategoriju mini foto zamki više nego prikladno.


Maskirani dizajn

OXE Gepard je sofisticirana kamera zamka u minijaturnim dimenzijama. Dobro odabrana kamuflaža pogodna je za postavljanje u prirodi, gdje je praktički nevidljiva golim okom te tako ostaje gotovo neprimjećena kako za životinje, tako i prije svega za ljudske štetočine. Kamuflaža zamke za kameru dizajnirana je točno za uvjete šuma, vrtova i vikendica. OXE Gepard je stoga prikladan ne samo kao kamera zamka za divlje životinje, već i kao kamera zamka za zaštitu imovine.


LED pozadinsko osvjetljenje

Kakav bi on bio lovac bez savršenog noćnog vida? Da, zato je OXE Gepard kamera zamka opremljena s 22 LED diode s naknadnim sjajem do 18 metara. Translucentna svjetlost je, naravno, nevidljiva (940nm). Nijedan bljesak munje neće prestrašiti životinje niti upozoriti lopove na prisutnost zamke za kameru. Kao što se može vidjeti na fotografijama proizvoda, LED diode su podijeljene u nekoliko polja, koja su međusobno odvojena pregradama. Ove pregrade imaju praktičnu funkciju kod foto zamke OXE Gepard jer sprječavaju neželjene refleksije sunca koje bi upozoravale na prisutnost foto zamke. Tada bi mogao postati lak plijen za svakog lopova. Ovaj sigurnosni element je privilegija drugih proizvođača samo za premium (skuplje) zamke za kamere, ne i za mini zamke za kamere bez slanja MMS-a.


Objektiv i PIR senzor

Tvrtka OXE ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji sigurnosnih i drugih sustava kamera. To je u potpunosti iskoristila u razvoju fotozamke OXE Gepard, gdje su korišteni najkvalitetniji materijali i najsuvremeniji tehnološki elementi. Senzor slike je 2MPx CMOS u boji. Objektiv ima vidni kut od 90° s funkcijom automatskog IR filtera. PIR senzor je vrlo osjetljiv. Njegova obrada temelji se na OXE industrijskim sigurnosnim kamerama, gdje su zahtjevi za osjetljivošću pokreta zaista visoki. U OXE Gepard fotozamci, osjetljivost PIR senzora može se postaviti na tri različite razine osjetljivosti (niska, srednja i visoka osjetljivost).


Baterija i napajanje

Kameru OXE Gepard napajaju 4 AA baterije koje se nalaze u kutiji iznad displeja. Za rad fotozamke moguće je koristiti klasične alkalne baterije (preporučuju se samo ljeti) i litijeve baterije (preporučuju se za rad zimi). Kamera se također može puniti pomoću eksterne baterije 6V/7Ah, koja se na kameru spaja pomoću strujnog kabela sa stezaljkama. No, potrošnja baterije tako malog, kompaktnog fotoaparata je vrlo mala, pa će običnom korisniku u većini slučajeva biti dovoljne alkalne baterije. Ipak, preporučamo korištenje litijskih baterija na temperaturama ispod minus vrijednosti. Za zahtjevnije korisnike preporučamo kupnju eksterne baterije sa strujnim kabelom.


Jednostavna kontrola

Prilikom proizvodnje OXE Gepard fotozamke vodilo se računa da bude što jednostavnija za korištenje. Sve postavke se rade unutar kamere pomoću velikog 2-inčnog zaslona i tipki koje se nalaze sa strane pored LCD zaslona (po tri tipke sa svake strane). S lijeve strane nalaze se tipke za ulazak u izbornik, za povratak jedan korak unatrag i reprodukciju snimljenih slika. S desne strane nalaze se tipke za potvrdu akcije, pomicanje naprijed i tipka za snimanje slike. Veličina 2" zaslona je apsolutno izuzetna za tako mali fotoaparat. Zahvaljujući tome, stavke izbornika su jasno čitljive. Veliki zaslon također je prednost za prikaz i gledanje slika snimljenih izravno u fotoaparatu - sve je prekrasno oštro i vidljiv. Zahvaljujući njemu, svatko može postaviti foto zamku točno prema svojim individualnim zahtjevima.


Glavna funkcija

Različiti načini snimanja

Korisnik može odabrati kako se želi kretati ispred zamke kamere. Postoje tri načina za odabir. Prvi je foto mod, kada se slika. Drugi način je video, u kojem se snima video sekvenca. Posljednji način rada kombinira dvije prethodne opcije, tj. foto+video. U ovom načinu rada prvo se snima fotografija, a zatim se snima video.


Rezolucija fotografije

Senzor slike visoke kvalitete pruža vam mogućnost snimanja nevjerojatnih fotografija s maksimalnom razlučivošću do 16 MP. Za manje zahtjevne korisnike postoji mogućnost postavljanja fotografija niže rezolucije. Što veću rezoluciju odaberete, to će rezultirajuća veličina fotografije biti veća. Možete birati između sljedećih rezolucija:

 

 • 16MP (5376 x 3024P)
 • 12MP (4608 x 2592P)
 • 8MP (3840 x 2160P)
 • 5MP (3072 x 1728P)
 • 3MP (2304 x 1296P)
 • 1MP (1280x720P)

Rafalna paljba

Zahvaljujući kontinuiranom snimanju, nećete propustiti nijedan detalj. Kada je ova funkcija uključena, foto zamka snima niz od nekoliko slika u nizu nakon uključivanja PIR senzora. U izborniku možete birati između tri opcije slijeda, naime:

 • 1 fotografija
 • Niz od 2 fotografije u nizu
 • Niz od 3 fotografije u nizu

Video rezolucija

Ako ste jedan od onih kojima je potrebna kamera za snimanje videa, imamo sjajne vijesti za vas. Kamera snima video u maksimalnoj rezoluciji Full HD (1080p). Korisnik može postaviti sljedeće razlučivosti videa:

 • 1920x1080p
 • 1280x720p
 • 720x480p
 • 640x480p

Dužina videa

Duljinu videa možete odabrati u postavkama od 1s do 10 min.


Snimanje zvuka

U postavkama zamke kamere možete odabrati želite li snimati zvuk istovremeno s videom.


Ciljano vrijeme snimanja

Izvrsna značajka koju će cijeniti svaki korisnik fotoaparata. Zahvaljujući ovoj funkciji možete postaviti točan vremenski raspon u kojem će kamera reagirati na pokret i snimati slike (mi smo ga postavili na minute). Izvan odabranog vremenskog raspona, kamera je neaktivna, čime se štede baterije.


Način ubrzanog snimanja

Značajka koja foto zamku OXE Gepard čini napuhanim predatorom! Ako trebate zabilježiti razvoj određene aktivnosti tijekom vremena, onda je ovaj način rada dizajniran za vas. Na taj način možete bilježiti kako se razvijao napredak na gradilištu, cvjetanje, rast mladica itd.

Foto zamka OXE Gepard nudi niz drugih funkcija. Svakako vrijedi spomenuti slikovni pečat, zaštitu lozinkom, zvučni signal i mnoge druge.


Sadržaj paketa:

1x zamka za kameru OXE Gepard
1x USB kabel
1x traka za montažu
1x stalak za tronožac
1x montažna ploča
3x vijci
1x priručnik


TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Senzor slike: 2 Mpx CMOS u boji

Leće: FOV=90°; Automatski IR filter

Funkcionalni načini rada: Fotografija / video / fotografija + video

LCD: 2" LCD u boji

GSM pristupnik: NE

SMS kontrola: NE

Rezolucija fotografije: 16 MP, 12 MP, 8 MP, 5 MP, 3 MP, 1 MP

Format fotografije: JPEG

Video rezolucija: Full HD (1920x1080), HD (1280x720), 720x480, 640x480

Video format: AVI

Foto + video snimanje: DA

Ubrzano snimanje: DA

Brzina odziva: 0,4 s

PIR raspon (ljudi) 25°: 25 m

PIR snimak: 90°

IR naknadni sjaj: 18 m (22 LED)

Memorija: SD kartica (do 32 GB)

Vodootporan: IP65

Sučelje: USB 2.0

Jezik: CZE, ENG, FRA, ITA, ESP, DEU, PRT, POL, HRV, SVK, SVN, HUN, NLD, FIN, DNK,

Navoj stativa: DA

OS: Windows XP / Vista / 7/8, Mac 10.2

Napajanje: 4xAA

Vanjsko napajanje: 6 V (nije uključeno)

Dimenzije: 108,5x75,5x46 mm


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke