CEL-TEC KT17 ružičasta

Novi dječji 4G sat CEL-TEC KT17 - izbornik i aplikacija na češkom, senzor za uklanjanje sata, podrška za 4G mreže, zahvaljujući kojoj je moguća i komunikacija putem video poziva! GPS + AGPS + LBS + WIFI praćenje lokacije u stvarnom vremenu Vodootporna zaštita IP65 Mogućnost...

Šifra proizvoda: 2104-020       EAN: 8595584659697       Proizvođač: CEL-TEC


nema na zalihama
111,66 € 89,33 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 109,43 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 107,19 €
Pitajte za dostupnost
 • Opis
 • Upit o proizvodu

Novi dječji 4G sat CEL-TEC KT17 - izbornik i aplikacija na češkom, senzor za uklanjanje sata, podrška za 4G mreže, zahvaljujući kojoj je moguća i komunikacija putem video poziva!

 • GPS + AGPS + LBS + WIFI praćenje lokacije u stvarnom vremenu
 • Vodootporna zaštita IP65
 • Mogućnost dodavanja prijatelja (upareni satovi mogu lako međusobno komunicirati)
 • Fotoaparat
 • Prednja kamera omogućuje video pozive zahvaljujući 4G mreži
 • 1,4" IPS zaslon osjetljiv na dodir , 240 x 240
 • Povijest kretanja
 • Dvosmjerni pozivi zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku
 • Mogućnost slanja tekstualnih (SMS) i glasovnih poruka (sa i na sat)
 • Android i iOS aplikacije (SeTracker2)
 • Način rada Ne ometaj (npr. tijekom nastave)
 • Sigurna područja - virtualna ograda
 • SOS tipka za brzo biranje i obavijest o postavljenim osobama (do 3 SOS kontakta)
 • Upozorenje na nisku bateriju, napuštanje sigurnosne zone, SOS, skidanje sata s ruke
 • Pedometar, matematička igra, satnica, budilica, štoperica

cel-tec-kt17-videohovory.jpg

Podrška za najbržu 4G mrežu

Zahvaljujući podršci brze 4G mreže, sat CEL-TEC KT17 omogućuje komunikaciju putem video poziva. Videopoziv se može pokrenuti i izravno sa sata (dijete) i iz aplikacije na mobilnom telefonu (roditelj).

cel-tec-kt17-gps.jpg

Trenutačna lokacija odmah na vašem telefonu

Zahvaljujući GPS modulu, sat CEL-TEC KT17 određuje položaj vašeg djeteta s točnošću od 5 metara. Na mjestima gdje GPS signal nije dostupan (npr. zgrade), sat koristi LBS položaj (GSM - orijentacijski položaj pomoću odašiljača mobilnih operatera), ili Wi-Fi mreža. Povijest lokacija također se može pratiti pomoću aplikacije. Tako uvijek imate pregled kretanja svoje grane, gdje god se ona nalazila!

 

Sigurna područja - Geofence

Geozaštitna ili sigurnosna zona je područje u kojem želite da se vaše dijete kreće (npr. grad, škola ili okolica kuće), ako napusti ovo područje, dobit ćete obavijest na svoj telefon. Područje se jednostavno postavlja na karti u mobilnoj aplikaciji.

 

SOS tipka

Dječji sat CEL-TEC KT17 opremljen je SOS tipkom, nakon čega se pokreće brojčanik postavljenog SOS kontakta i istovremeno se na zadani kontakt šalje obavijest o pritisku tipke. To vam daje neposredan pregled svih opasnosti i lokacija.

 

Jednostavna komunikacija

Sat omogućuje nekoliko načina komunikacije. Prvi zamjenjuje mobitel, tako da možete klasično telefonirati zahvaljujući ugrađenom zvučniku i mikrofonu. Sa sata je moguće pozivati pohranjene kontakte koji se putem aplikacije unose u sat ili je također moguće omogućiti/onemogućiti pozive na bilo koje telefonske brojeve. Za razliku od prethodnih modela, KT17 omogućuje slanje i primanje SMS poruka. Ostale komunikacijske opcije su videopozivi i glasovne poruke koje se prikazuju i kreiraju izravno u aplikaciji i gledanju. Također možete poslati snimljenu fotografiju sa sata.

 

Pregled statusa gledanja

Uvijek imajte savršen pregled statusa sata zahvaljujući obavijestima izravno na svom telefonu. Sat CEL-TEC KT17 vam može slati obavijesti kada napuštate sigurno područje, niske baterije, pritiskom na SOS tipku, a sada i vađenje sata s vaše ruke. Obavijesti mogu biti i u obliku SMS poruke, u kojoj ćete dobiti i poveznicu na Google karte s pozicijom na kojoj se događaj dogodio.

 

Upravljanje dodirom, kvalitetan zaslon i izbornik na češkom

Upravljanje satom za djecu će biti jednostavno zahvaljujući IPS zaslonu u boji na dodir, ugodnom grafičkom dizajnu (izgled brojčanika/početnog zaslona se može mijenjati) i izborniku na češkom.

 

Svakodnevno praćenje aktivnosti

Osim praćenja položaja, sat može izračunati izgubljene korake i kvalitetu sna, izvješća se mogu pogledati u aplikaciji, uključujući tjedni sažetak u grafikonu.

 

Kamera i druge korisne značajke

Zahvaljujući ugrađenoj kameri, vaše dijete vam može slati fotografije ili možete zatražiti sliku putem aplikacije. Matematička igra koja vježba osnovne brojeve bit će zabavna. Korisni alati tada mogu biti raspored, štoperica i budilica.

 

SeTracker2 mobilna aplikacija

Glavni posrednik između vas i sata je više puta spomenuta aplikacija za mobilne uređaje na Android i iOS operativnim sustavima. Sve postavke sata pronaći ćete u aplikaciji. Jedan od njih je, na primjer, ne ometaj način rada, odnosno vrijeme kada je, primjerice, dijete u školi i želite spriječiti nepotrebno ometanje, bilo igranjem na satu ili tonovima sata, za to vrijeme zvukovi su isključeni i sat prikazuje samo vrijeme. Aplikaciju također možete koristiti za slanje nagrada/darova na sat u obliku srca, tekstualnih i glasovnih poruka, pregled povijesti lokacija, uređivanje sigurnosnih zona i mnoge druge postavke i opcije.

 

 

 

Baterija 700 mAh, do 4 dana rada
Prikaz 1,4" touch IPS, 240 x 240
Pokriti IP65
Procesor SL8521E
Lokalizacija lokacije GPS, AGPS, WiFi, LBS (GSM)
Podržane GSM frekvencije 2G, 4G 850/900/1800/1900 MHz
Tip SIM kartice Nano SIM
Fotoaparat Da
GPS točnost 3 - 10 m
WiFi točnost 3 - 50 m
LBS točnost (GSM odašiljači - npr. u zgradi) 100 - 3000 m
Video pozivi Da
Telefoniranje Da
SOS poziv Da
Vibracija Ne
Postavljanje sigurnih zona Da
Upozorenje o niskoj bateriji Da
Obavijest o uklanjanju Da
Dimenzije 43,6 x 53,4 mm x 15,1 mm (dužina 236,6 mm s remenom)
Masa 53 g
Unutarnja memorija 2,1 GB

 

 

Omiljeni proizvodi
nema na zalihama
CEL-TEC KT17 Crna

CEL-TEC KT17 Crna

111,66 €
na lageru
OXE GF-22 – GPS lokator

OXE GF-22 – GPS lokator

39,13 €
-+
nema na zalihama
CEL-TEC KT17 Plava

CEL-TEC KT17 Plava

111,66 €
na lageru
CEL-TEC GW600 plava

CEL-TEC GW600 plava

87,88 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke