9151031 - IP Force RFID 13.56MHz, NFC, zaštita prekidač, Wiegand, 2x logički ulaz

Interni čitač RFID kartica za ugradnju u 2N® IP Force. Omogućuje korištenje Mifare, HID iClass, DESFire i drugih standarda uključujući NFC podršku - 2N® Mobile Key Android aplikacija. Čitač očitava serijski broj uID kartice. Tu su i dva prekidača, dva logička ulaza i Wiegand sučelje....

Šifra proizvoda: 2105-186       EAN: 8595159515298       Proizvođač: 2N


na lageru
387,82 € 310,26 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 380,06 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 372,31 €
-+
  • Opis
  • Upit o proizvodu
Interni čitač RFID kartica za ugradnju u 2N® IP Force. Omogućuje korištenje Mifare, HID iClass, DESFire i drugih standarda uključujući NFC podršku - 2N® Mobile Key Android aplikacija. Čitač očitava serijski broj uID kartice. Tu su i dva prekidača, dva logička ulaza i Wiegand sučelje. Kompatibilan je s 2N® IP Force modelima s dva gumba i modelima s piktogramima. Također uključuje zaštitni prekidač koji signalizira otvaranje prednje ploče.
Vrsta uređaja RFID čitač 13,56 MHz
Namijenjen za 2N® IP Force
Mjesto Na portafon
Izvršenje Standard
RFID/NFC 13,56 MHz
2N® PICard tehnologija Da
Digitalni ulazi 2
Digitalni izlazi Relej + naponski izlaz
Wiegand sučelje Ulaz i izlaz
Tamper ulaz 1
Više informacija Samo modeli s pripremom RFID čitača. Ne može se kombinirati s indukcijskom petljom.
Omiljeni proizvodi


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke