CDV-70MF bijeli - verzija 230Vac - videofon 7", CVBS, PIP, dodir, memorija

Hands-free videofon u biserno bijelom dizajnu. Videofon ima dva ulaza za do dvije kućne stanice ili jednu kućnu stanicu i jednu dodatnu kameru (CVBS), koja se može prikazati u PIP načinu. Telefonom se upravlja putem zaslona osjetljivog na dodir. Ovaj tip videofona omogućuje izravnu kontrolu...

Šifra proizvoda: 2101-071       EAN: 8595584655095       Proizvođač: COMMAX


na lageru
318,61 € 254,89 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 312,24 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 305,87 €
-+
  • Opis
  • Upit o proizvodu

Hands-free videofon u biserno bijelom dizajnu. Videofon ima dva ulaza za do dvije kućne stanice ili jednu kućnu stanicu i jednu dodatnu kameru (CVBS), koja se može prikazati u PIP načinu. Telefonom se upravlja putem zaslona osjetljivog na dodir. Ovaj tip videofona omogućuje izravnu kontrolu dva izlaza za zaključavanje vrata na kućnim stanicama koje su opremljene s ova dva izlaza. Važna funkcija je video memorija sa snimanjem videa na SD karticu (maks. kapacitet 256 GB). Ovaj videofon također omogućuje interkom komunikaciju s drugim DP-4VHP videofonima i audiotelefonima.

Omiljeni proizvodi
nema na zalihama
Commax CDV-704MA bijeli / DRC-40KHD

Commax CDV-704MA bijeli / DRC-40KHD

498,95 €


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke