CEL-TEC DK500 Tuya

Moderna digitalna špijunka za vrata s kutom gledanja od 120°, snimanjem videa/foto i LCD IPS zaslonom u boji od 4,3 ". Špijunka je opremljena Wi-Fi funkcijom za jednostavan pristup s mobilnog telefona pomoću globalne aplikacije Tuya Smart, zahvaljujući kojoj ćete uvijek biti odmah...

Šifra proizvoda: 2006-366       EAN: 8595584653398       Proizvođač: CEL-TEC


na lageru
109,07 € 87,25 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 106,89 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 104,71 €
-+
  • Opis
  • Upit o proizvodu

Moderna digitalna špijunka za vrata s kutom gledanja od 120°, snimanjem videa/foto i LCD IPS zaslonom u boji od 4,3 ". Špijunka je opremljena Wi-Fi funkcijom za jednostavan pristup s mobilnog telefona pomoću globalne aplikacije Tuya Smart, zahvaljujući kojoj ćete uvijek biti odmah obaviještena. Vrata se također napajaju iz punjive baterije, ali se također mogu spojiti izravno na električnu mrežu pomoću adaptera.

 


 

dk500_displej.jpg

Kvalitetan IPS LCD zaslon i jednostavna instalacija

Digitalna špijunka za vrata CEL-TEC DK500 Tuya opremljena je visokokvalitetnim 4,3" IPS zaslonom, gdje zahvaljujući dovoljnoj rezoluciji od 480x272 možete vidjeti tko je točno ispred vrata. Optika, koja može snimati u HD ( 720P) kvalitetu, osigurava jednostavnu sliku pritiskom na gumb. Instalacija špijunke je jednostavna i može se obaviti svake 3 minute. Samo upotrijebite postojeću rupu nakon originalne špijunke i montirajte DK500 jednostavnim sklopom, koji je također izvana osiguran od krađe.

 


 

Moderna Tuya Smart platforma na češkom jeziku

Komunikacija između špijunke CEL-TEC DK500 temelji se na modernoj i brzo rastućoj Tuya Smart platformi, koja sada može povezati tisuće proizvoda, a ne samo pametne domove. Vodeća svjetska razvojna platforma jamči visoku stabilnost, pouzdanost i održivost dugi niz godina, što zauzvrat često predstavlja problem za proizvode koji koriste rješenja manjih programera.

Aplikacija će vas odmah obavijestiti na vašem mobitelu kada zazvoni ili detekciju pokreta (ako je uključen). Vrlo je lako vidjeti tko je ispred vrata iz udobnosti kauča, a da ne morate ustati. U aplikaciji je također moguće pokrenuti video snimanje ili fotografirati što se događa iza vrata te, naravno, pogledati sve snimljene snimke. Špijunka se također postavlja putem aplikacije, što je vrlo jednostavno zahvaljujući češkoj lokalizaciji i intuitivnom dizajnu. Budući da je špijunka povezana s vašom kućnom Wi-Fi mrežom, a ne izravno s vašim mobilnim telefonom, možete se spojiti na nju i gledati sliku gdje god imate pristup internetu. To također znači da ćete imati savršen pregled svojih posjeta zahvaljujući upozorenjima (mogu se isključiti), čak i kada niste kod kuće.

 


 

dk500_kukatko_popis.jpg

PIR senzor pokreta i noćno osvjetljenje

CEL-TEC DK500 ne samo da snima sliku kada se pritisne zvono, već je moguće postaviti i detekciju pokreta. Ako se pomakne unutar 3 metra od vaših vrata, špijunka će snimiti fotografiju/video. Detekcija pokreta odvija se pomoću visokokvalitetnog PIR senzora koji reagira na toplinski trag, a ne na promjenu slike, čime se sprječavaju lažni alarmi. Kvalitetno snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja podržavaju 2 IR LED diode s nevidljivim osvjetljenjem. Široki kut gledanja od 120° tada osigurava da je okolina vaših vrata pod dovoljnim nadzorom.

 


 

dk500_two-way.jpg

Vaš kućni WiFi videotelefon

Funkcija špijunke DK500 ne završava samo prikazom događaja iza vrata, zahvaljujući ugrađenom zvučniku i mikrofonu može se koristiti i kao kućni videofon. Uz posjet iza vrata, možete vrlo jednostavno i brzo komunicirati, gdje god se nalazili, i reći joj, primjerice, koliko dugo ćete biti kod kuće.

 


 

Punjive baterije i velika pohrana

Uređaj se napaja punjivom baterijom visokog kapaciteta od 3000 mAh, što je dovoljno energije za do 2 mjeseca rada u standby modu. Špijunka se može spojiti i na trajno napajanje iz mreže od 220V. Za pohranu zapisa koristi se izmjenjiva microSD kartica kapaciteta do 128 GB.

 


 

 

 

Prikaz 4,3" IPS LCD u boji, 480 x 272
Kut gledanja 120 °
Detektor pokreta Da
Fotografiranje Da
Video snimanje Da
Funkcija zvona na vratima Da
Noćna zora Da, 2x nevidljive IR LED diode
Memorija Podržava do 128 GB MicroSD
Dvosmjerni zvuk Da
Napajanje 3000 mAh baterija ili DC adapter
Promjer rupe za špijunku 14 - 35 mm
Debljina vrata 35 - 100 mm
Mobilna aplikacija Tuya Smart (Android i iOS)
WiFi IEEE 802.11b / g / n 2,4 GHz

 

 

Omiljeni proizvodi
na lageru
OXE EW-199 - WiFi inspekcijska kamera

OXE EW-199 - WiFi inspekcijska kamera

 
56,71 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke