CEL-TEC K6 Falcon GPS magnet

Prednja FULL HD kamera za auto CEL-TEC K6 Falcon GPS Magnetic Touch. Glavne prednosti K6 Falcona uključuju magnetski držač koji kameru čini vrlo lakim za rukovanje, ali u isto vrijeme dovoljno jakim i stabilnim. Nadalje, GPS modul za snimanje rute i brzine, IPS zaslon osjetljiv na dodir i...

Šifra proizvoda: 2101-065       EAN: 8595584658782       Proizvođač: CEL-TEC


na lageru
131,44 € 105,15 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 128,81 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 126,18 €
-+
  • Opis
  • Upit o proizvodu

Prednja FULL HD kamera za auto CEL-TEC K6 Falcon GPS Magnetic Touch. Glavne prednosti K6 Falcona uključuju magnetski držač koji kameru čini vrlo lakim za rukovanje, ali u isto vrijeme dovoljno jakim i stabilnim. Nadalje, GPS modul za snimanje rute i brzine, IPS zaslon osjetljiv na dodir i izbornik na češkom, superkondenzator umjesto baterije, podrška za microSD kartice do 256 GB ili široki kut gledanja od 155°.

 


 

Oštro FULL HD snimanje sa zvukom

Ugrađena kamera CEL-TEC K6 Falcon opremljena je visokokvalitetnim senzorom Sony IMX323 od 2,0 Mpx, objektivom F1.8 i širokokutnim (155°) objektivom. Zahvaljujući ovoj kombinaciji, kamera proizvodi jasnu i oštru sliku u FULL HD rezoluciji s dovoljno širokim kutom gledanja i tako lako bilježi događaje u suprotnom smjeru i na susjednim nogostupima. Kamera je opremljena naprednom WDR funkcijom za visokokvalitetno snimanje čak i u teškim uvjetima osvjetljenja i pozadinskog osvjetljenja (npr. zalazak/izlazak sunca, izlaz iz tunela, prednja svjetla nadolazećih vozila itd.). Za popratnu audio snimku brine se ugrađeni mikrofon koji se po potrebi lako može isključiti.

 


 

Magnetski držač

Jedna od prednosti kamere K6 Falcon svakako je podesivi magnetni držač, zahvaljujući kojem je kamera vrlo jednostavna za rukovanje, ali je u isto vrijeme dovoljno čvrsta i stabilna, pa ne postoji opasnost od pada kamere čak i kada prelazeći udarnu rupu. Kamera se također napaja preko držača, tako da nema potrebe odspojiti ništa komplicirano za skidanje kamere.

 


 

Superkondenzatorsko napajanje

Trenutni trend u području auto kamera je korištenje tzv. superkondenzatora umjesto konvencionalnih li-ion baterija. Razlozi su jednostavni - puno veća pouzdanost, vijek trajanja opreme i sigurnost! Nema više deformacije fotoaparata zbog napuhane baterije, gubitka postavljenog datuma i vremena ili ograničenog vijeka trajanja. Elektrode superkondenzatora ne degradiraju se čak ni nakon mnogo tisuća ciklusa kao kod konvencionalnih baterija.

 


 

IPS ekran osjetljiv na dodir

Auto kamera CEL-TEC K6 Falcon opremljena je visokokvalitetnim IPS zaslonom osjetljivim na dodir od 2,45" u boji. Zahvaljujući njemu, ne samo da možete jednostavno postaviti sve važne parametre, već i pregledavati snimke, uključujući zvuk zahvaljujući ugrađenom zvučnik.Izbornik je također u potpunosti na češkom jeziku.Naravno, zaslon ne mora biti stalno uključen i na vama je hoćete li ga držati uključenim ili će se automatski isključiti nakon zadanog vremena.

 


 

GPS ruta i snimanje brzine

Držač kamere uključuje i ugrađeni GPS modul, zahvaljujući kojem se snimka može reproducirati na računalu, uključujući rutu u Google mapama, podatke o brzini i preopterećenju s G-senzora. Za najtočnije informacije, modul radi s GPS i Glonass satelitima.

 


 

Puno značajki

Kamera ima nekoliko funkcija koje se očekuju od kvalitetne ugrađene kamere. To svakako uključuje sudarski (udarni) 3-osni g-senzor, koji reagira na nagli pomak kamere (npr. sudar s automobilom). Ako senzor otkrije takav pomak, štiti trenutnu snimku od prepisivanja petljom, tako da situacija ostaje na microSD kartici i možete nastaviti vožnju. Trenutna snimka se također može zaštititi jednostavnom funkcijom na zaslonu. Nadalje, zapis u petlji ne nedostaje (kada je kartica puna, najstariji zapisi izvan zaključanih počet će se prepisivati). Ostale korisne značajke uključuju mogućnost unosa registracijskog broja vozila, koji je tada vidljiv izravno u zapisu. U slučaju nedovoljnog osvjetljenja scene ispred vozila, kamera će od vas tražiti da upalite svjetla (može se isključiti) prikazom ikone prednjeg svjetla na LCD-u. Kamera koristi microSD karticu do 256 GB za pohranjivanje snimaka.

 


 

 

 

Procesor Novatek NT96672
Video rezolucija 1920x1080, 1280x720
Senzor Sony IMX323 CMOS, 2,0 MPx
Otvor F1.8
Kut gledanja 155 °
Video kompresija H.264
Video format MOV
Format fotografije JPG
Prikaz 2,45 "IPS zaslon osjetljiv na dodir
G - senzor Da, troosni udar
Snimanje u petlji Da
Memorija MicroSD do 256 GB
Zvuk ugrađeni zvučnik i MEMS mikrofon
Napajanje ulaz 12 - 24V, izlaz microUSB 5V / 2A
Tip baterije Super kondenzator
Radna temperatura -20°C do +60°C
Dimenzije 72 x 41 x 26 mm (bez držača)
Masa 78 g (bez držača)

 

 

Omiljeni proizvodi
na lageru
OXE Powerstation S1000 - multifunkcionalna punjiva električna stanica

OXE Powerstation S1000 - multifunkcionalna punjiva električna stanica
+ BESPLATNO torba za kabel!

 
944,70 €
-+
na lageru
FOMEI 10x50 ZCF klasični dalekozor

FOMEI 10x50 ZCF klasični dalekozor

 
91,88 €73,50 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke