CEL-TEC KT11 ružičasta

Novi 4G sat CEL-TEC KT11 za 2020. - izbornik i aplikacija na češkom, podrška za 4G mrežu, zahvaljujući kojoj je moguća komunikacija putem video poziva! GPS + AGPS + LBS + WIFI praćenje lokacije u stvarnom vremenu Vodootporna zaštita IP67 Mogućnost dodavanja prijatelja (upareni satovi mogu...

Šifra proizvoda: 1906-019       EAN: 8595584647410       Proizvođač: CEL-TEC


nema na zalihama
106,38 € 85,11 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 104,25 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 102,12 €
Pitajte za dostupnost
 • Opis
 • Upit o proizvodu

Novi 4G sat CEL-TEC KT11 za 2020. - izbornik i aplikacija na češkom, podrška za 4G mrežu, zahvaljujući kojoj je moguća komunikacija putem video poziva!

 • GPS + AGPS + LBS + WIFI praćenje lokacije u stvarnom vremenu
 • Vodootporna zaštita IP67
 • Mogućnost dodavanja prijatelja (upareni satovi mogu lako međusobno komunicirati)
 • Prednja kamera omogućuje video pozive zahvaljujući 4G mreži
 • 1,4" IPS zaslon osjetljiv na dodir , 240 x 240
 • Povijest kretanja
 • Dvosmjerni pozivi zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku
 • Mogućnost slanja tekstualnih i glasovnih poruka na sat (sa sata samo glasom)
 • Android i iOS aplikacije (SeTracker2)
 • Način rada Ne ometaj (npr. tijekom nastave)
 • Sigurna područja - virtualna ograda
 • SOS tipka za brzo biranje i obavijest o postavljenim osobama (do 3 SOS kontakta)
 • Upozorenje na nisku bateriju, napuštanje sigurnosne zone, SOS
 • Svjetiljka, pedometar, matematička igra, raspored

cel-tec-kt11-videohovory.jpg

Podrška za najbržu 4G mrežu

Zahvaljujući podršci brze 4G mreže, sat CEL-TEC KT11 Pink omogućuje komunikaciju putem video poziva. Videopoziv se može pokrenuti i izravno sa sata (dijete) i iz aplikacije na mobilnom telefonu (roditelj).

cel-tec-kt11-gps.jpg

Trenutačna lokacija odmah na vašem telefonu

Zahvaljujući GPS modulu, sat CEL-TEC KT11 Pink određuje položaj vašeg djeteta s točnošću od 5 metara. Na mjestima gdje GPS signal nije dostupan (npr. zgrade), sat koristi LBS (GSM - orijentacijski položaj pomoću odašiljača mobilnih operatera) položaj za određivanje svog položaja. Povijest lokacija također se može pratiti pomoću aplikacije. Tako uvijek imate pregled kretanja svoje grane, gdje god se ona nalazila!

Sigurna područja - Geofence

Geozaštitna ili sigurnosna zona je područje u kojem želite da se vaše dijete kreće (npr. grad, škola ili okolica kuće), ako napusti ovo područje, dobit ćete obavijest na svoj telefon. Područje se jednostavno postavlja na karti u mobilnoj aplikaciji.

SOS tipka

Dječji sat CEL-TEC KT11 Pink opremljen je SOS tipkom, nakon čega se pokreće brojčanik postavljenog SOS kontakta i istovremeno se na zadani kontakt šalje obavijest o pritisku tipke. To vam daje neposredan pregled svih opasnosti i lokacija.

cel-tec-kt11-voda.jpg

Vodootporan dizajn

Zahvaljujući punjenju putem magnetskih točaka (ne konektora), poklopcu preko utora za SIM karticu i cjelokupnom ujednačenom dizajnu, sat KT11 ima vodootpornu IP67 zaštitu. Bezbrižno podnose kišu ili npr. tuš (ne preporuča se kupanje).

Jednostavna komunikacija

Sat omogućuje nekoliko načina komunikacije. Prvi zamjenjuje mobitel, tako da možete klasično telefonirati zahvaljujući ugrađenom zvučniku i mikrofonu. Sa sata je moguće pozvati do 15 telefonskih brojeva koje unesete putem aplikacije, a možete i dopustiti pozive na bilo koji telefonski broj. Druga opcija izvan videopoziva je komunikacija pomoću kratkih tekstualnih i glasovnih poruka, koje se prikazuju i kreiraju izravno u aplikaciji. Sa sata možete poslati glasovnu poruku, fotografiju ili videopoziv.

Pregled statusa gledanja

Uvijek imajte savršen pregled statusa sata zahvaljujući obavijestima izravno na svom telefonu. Sat CEL-TEC KT11 vam može poslati obavijest kada napustite sigurno područje, ostanete bez baterije i pritisnete SOS tipku. Obavijesti mogu biti i u obliku SMS poruke, u kojoj ćete dobiti i poveznicu na Google karte s pozicijom na kojoj se događaj dogodio.

cel-tec-kt11-ips-display.jpg

Kontrola na dodir i kvalitetan zaslon

Upravljanje satom za djecu će biti jednostavno zahvaljujući IPS zaslonu u boji na dodir, ugodnom grafičkom dizajnu (izgled brojčanika/početnog zaslona se može mijenjati) i izborniku na češkom.

Svakodnevno praćenje aktivnosti

Osim praćenja položaja, sat može izračunati izgubljene korake i kvalitetu sna, izvješća se mogu pogledati u aplikaciji, uključujući tjedni sažetak u grafikonu.

cel-tec-kt11-svitilna.jpg

Kamera i druge korisne značajke

Zahvaljujući ugrađenoj kameri, vaše dijete vam može slati fotografije ili možete zatražiti sliku putem aplikacije. Matematička igra koja vježba osnovne brojeve bit će zabavna. Raspored tada može biti koristan alat.

SeTracker2 mobilna aplikacija

Glavni posrednik između vas i sata je više puta spomenuta aplikacija za mobilne uređaje na Android i iOS operativnim sustavima. Sve postavke sata pronaći ćete u aplikaciji. Jedan od njih je, na primjer, ne ometaj način rada, odnosno vrijeme kada je, primjerice, dijete u školi i želite spriječiti nepotrebno ometanje, bilo igranjem na satu ili tonovima sata, za to vrijeme zvukovi su isključeni i sat prikazuje samo vrijeme. Aplikaciju također možete koristiti za slanje nagrada/darova na sat u obliku srca, tekstualnih i glasovnih poruka, pregled povijesti lokacija, uređivanje sigurnosnih zona i mnoge druge postavke i opcije.

Omiljeni proizvodi
nema na zalihama
CEL-TEC GrandWatch E1 Pink + dodatni remen

CEL-TEC GrandWatch E1 Pink + dodatni remen

87,88 €
na lageru
OXE G11 – GPS lokator

OXE G11 – GPS lokator

69,90 €
-+
nema na zalihama
CEL-TEC KT17 Plava

CEL-TEC KT17 Plava

111,66 €
nema na zalihama
CEL-TEC KT11 ružičasta

CEL-TEC KT11 ružičasta

106,38 €


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke