CEL-TEC PipeCam 20 Expert

Inspekcijska kamera PipeCam 20 Expert s kabelom od 20 m, jedinicom za prikaz, mjeračem udaljenosti i tipkovnicom je uređaj dizajniran za pregled kanalizacije, odvoda, odvoda, bunara, dimnjaka itd. Jedinica za prikaz od 9” nalazi se u gornjem poklopcu . Kabel od 20m je prekriven staklenim...

Šifra proizvoda: 1705-039       EAN: 8595584637565       Proizvođač: CEL-TEC


na lageru
1 356,38 € 1 085,11 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 1 329,25 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 1 302,12 €
-+
  • Opis
  • Upit o proizvodu

Inspekcijska kamera PipeCam 20 Expert s kabelom od 20 m, jedinicom za prikaz, mjeračem udaljenosti i tipkovnicom je uređaj dizajniran za pregled kanalizacije, odvoda, odvoda, bunara, dimnjaka itd. Jedinica za prikaz od 9” nalazi se u gornjem poklopcu . Kabel od 20m je prekriven staklenim vlaknima (fleksibilan, krut). I kabel i kamera su vodootporni. Snimka je u boji, rezolucije 720 x 576 piksela.


Kvalitetan LCD zaslon

lcd-web.jpg

Jedna od prednosti kojima se Expert serija izdvaja u odnosu na ostale je kvalitetna i lijepo jasna slika na LCD zaslonu koji je dio poklopca prtljažnika. Zaslon u boji 9" s rezolucijom od 800 x 600 prikazuje i pregled slike kamere uživo i, naravno, postavke, što je također jednostavno zahvaljujući potpuno češkom izborniku. Osim tipki ispod zaslona, na zaslonu ne nedostaju informacije o radu o statusu baterije, odabranoj rezoluciji, snimanju u tijeku itd. Poklopac zaslona se lako može pretvoriti u vizir za sunce za savršenu vidljivost u svim uvjetima!


Bogate mogućnosti snimanja

znam-web.jpg

Naravno, često nije dovoljno samo pratiti sliku, već je važno zabilježiti kritično ili oštećeno područje i spremiti ga za kasniju upotrebu, poput analize ili informacija o korisniku. S kamerama PipeCam Expert moguće je koristiti USB flash pogon ili SD karticu do 32 GB kao pohranu. Osim toga, mogućnosti snimanja su proširene mikrofonom na metar dugačkom kabelu s kopčom za pričvršćivanje, pa se snimke mogu dostaviti i glasovnim komentarom. Što će svakako dobro doći kod većeg broja narudžbi, pa neće biti potrebno pamtiti količinu informacija za svaki pregled. Osim glasovnog zapisa, u unose je moguće umetnuti i tekstualni opis zahvaljujući tipkovnici.


Izdržljiv dizajn

voda-web.jpg

PipeCam Expert je uređaj dizajniran za svakodnevne teške uvjete rada dimnjačara, vodoinstalatera i drugih profesija te slučajeve gdje je potreban pregled teško dostupnih mjesta. Zbog toga je cijeli komplet pohranjen u izdržljivu armensku torbicu od kaljene plastike koja ga savršeno štiti tijekom transporta i značajno olakšava transport. Unutrašnjost kofera izrađena je po mjeri za pojedine dijelove uređaja, tako da nema opasnosti od slobodnog "letenja" na kovčegu. Kamera s kabelom tada je izrađena u IP68 zaštiti, što jamči potpunu zaštitu od prašine i, što je još važnije, vode. Kabel od 20m prekriven je staklenim vlaknima, što ga čini fleksibilnim i čvrstim.


Detaljna slika s podesivim osvjetljenjem

Savršeno snimanje slike osigurava kamera s visokokvalitetnom safirnom lećom rezolucije 720 x 576. Tijelo kamere izrađeno je od legure aluminija, glava je tada opremljena s 12 bijelih LED dioda čiji se intenzitet svjetla može lako i glatko regulirano. Velika vidljivost u svakom prostoru dodatno je podržana širokim kutom gledanja od 105°. U paketu su dostupna dva zupčanika za centriranje (40 i 80 mm), a mogu se kupiti još 4 veličine do promjera 190 mm.


Digitalni mjerač udaljenosti

Digitalni daljinomjer također dokazuje da je serija Expert uistinu profesionalni uređaj. Nema potrebe pratiti oznake mjerača na kabelu, kao što je to bio slučaj sa starijim modelima. Prijeđena udaljenost prikazuje se izravno na zaslonu, a zatim i na snimljenoj slici.

Napomena: Mjerenje udaljenosti je samo za orijentaciju i može imati neznatno odstupanje.


Dug vijek trajanja baterije

Kućište također uključuje punjivu Li-ion bateriju velikog kapaciteta, koja će fotoaparatu osigurati dovoljno snage za do 4 sata rada. Druga opcija napajanja je standardni električni priključak.
Veličina kamere ø 23 x 140 mm
Veličina senzora 6,35 mm (1/4")
Kut gledanja 105 °
Zora 12x bijeli LED
Razlika 720 x 576
Video format AVI
Materijal leće safirno staklo
Materijal kućišta kamere aluminijska legura
Pokriti IP68
Skladištenje USB disk / SD kartica do 32 GB
Dimenzije kalema za kabel ø 320 x 105 mm
Duljina kabela 20 m
Promjer kabela ø 5 mm
Monitor 9" LCD u boji
LCD rezolucija 800 x 600
Jezik izbornika češki
Štitnik od sunca Da
Mikrofon Da
Tipkovnica Da
Radna temperatura -28°C do 50°C
Mjerenje udaljenosti digitalno na LCD-u
Odašiljač za lokaciju kamere Ne
Omiljeni proizvodi
na lageru
CEL-TEC PipeCam 20 Profi

CEL-TEC PipeCam 20 Profi

1 062,38 €
-+
na lageru
CEL-TEC PipeCam 20 Verso MC

CEL-TEC PipeCam 20 Verso MC

1 281,92 €
-+
na lageru
OXE ED-301 - Inspekcijska kamera sa snimanjem na SD karticu

OXE ED-301 - Inspekcijska kamera sa snimanjem na SD karticu
+ BESPLATNO Torbica!

197,38 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke