CEL-TEC PipeCam 60 Expert PTZ

Inspekcijska kamera PipeCam 60 Expert PTZ sa 60m kabela, rotirajuća kamera 360° horizontalno i 180° vertikalno, jedinica za prikaz, mjerač udaljenosti i tipkovnica je uređaj namijenjen pregledu kanalizacije, otpada, drenaže, bunara, dimnjaka itd. Jedinica za prikaz 9" nalazi se u gornjem...

Šifra proizvoda: 2007-039       EAN: 8595584651110       Proizvođač: CEL-TEC


na lageru
30 938,33 kn 24 750,67 kn bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 30 319,56 kn
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 kn (4% popusta): 29 700,80 kn
-+
  • Opis
  • Upit o proizvodu

Inspekcijska kamera PipeCam 60 Expert PTZ sa 60m kabela, rotirajuća kamera 360° horizontalno i 180° vertikalno, jedinica za prikaz, mjerač udaljenosti i tipkovnica je uređaj namijenjen pregledu kanalizacije, otpada, drenaže, bunara, dimnjaka itd. Jedinica za prikaz 9" nalazi se u gornjem kapku. Kabel od 60m je prekriven staklenim vlaknima (fleksibilan, krut). I kabel i kamera su vodootporni. Snimka je u boji, rezolucije 720 x 576 piksela.

Glavne značajke:

  • 360° vodoravno i 180° okomito rotirajuća kamera
  • DVR: video i audio snimanje, fotografija
  • Tipkovnica: bilježenje, tipkovnički prečaci za važne funkcije
  • Prebrojavanjem i prikazom razmotane udaljenosti izravno na zaslonu
  • Zaštitna ABS futrola


Kvalitetan LCD zaslon

Jedna od prednosti kojima se Expert serija izdvaja u odnosu na ostale je kvalitetna i lijepo jasna slika na LCD zaslonu koji je dio poklopca prtljažnika. Zaslon u boji 9" s rezolucijom od 800 x 480 prikazuje i pregled slike kamere uživo i, naravno, koristi se za postavke, što je također jednostavno zahvaljujući potpuno češkom izborniku. Osim tipki ispod zaslona , na zaslonu ne nedostaju radni podaci o statusu baterije, odabranoj rezoluciji, snimanju u tijeku itd. Poklopac zaslona se lako može pretvoriti u vizir za sunce za savršenu vidljivost u svim uvjetima!


Bogate mogućnosti snimanja

Naravno, često nije dovoljno samo pratiti sliku, već je važno zabilježiti kritično ili oštećeno područje i spremiti ga za kasniju upotrebu, poput analize ili informacija o korisniku. S kamerama PipeCam Expert moguće je koristiti USB flash pogon ili SD karticu do 256 GB kao pohranu. Osim toga, mogućnosti snimanja su proširene mikrofonom na metar dugačkom kabelu s kopčom za pričvršćivanje, pa se snimke mogu dostaviti i glasovnim komentarom. Što će svakako dobro doći kod većeg broja narudžbi, pa neće biti potrebno pamtiti količinu informacija za svaki pregled. Osim glasovnog zapisa, u unose je moguće umetnuti i tekstualni opis zahvaljujući tipkovnici.


Izdržljiv dizajn

PipeCam Expert je uređaj dizajniran za svakodnevne teške uvjete rada dimnjačara, vodoinstalatera i drugih profesija te slučajeve gdje je potreban pregled teško dostupnih mjesta. Zbog toga je cijeli komplet pohranjen u izdržljivu armensku torbicu od kaljene plastike koja ga savršeno štiti tijekom transporta i značajno olakšava transport. Unutrašnjost kofera izrađena je po mjeri za pojedine dijelove uređaja, tako da nema opasnosti od slobodnog "letenja" na kovčegu. Kamera s kabelom tada je izrađena u IP68 zaštiti, što jamči potpunu zaštitu od prašine i, što je još važnije, vode. Kabel od 60m prekriven je staklenim vlaknima, što ga čini fleksibilnim i čvrstim.


Detaljna slika s podesivim osvjetljenjem i rotirajućom kamerom

Kamera s visokokvalitetnom safirnom lećom razlučivosti 720 x 576, koja se također može jednostavno ručno rotirati pomoću joysticka 360° vodoravno i 180° okomito, osigurava savršeno snimanje slike. Tijelo kamere izrađeno je od aluminijske legure, glava je tada opremljena s 4 bijele LED diode visoke svjetline, čiji se intenzitet svjetla može lako i glatko regulirati. Velika vidljivost u svakom prostoru dodatno je podržana širokim kutom gledanja od 90°.


Digitalni mjerač udaljenosti

Digitalni daljinomjer također dokazuje da je serija Expert uistinu profesionalni uređaj. Nema potrebe pratiti oznake mjerača na kabelu, kao što je to bio slučaj sa starijim modelima. Prijeđena udaljenost prikazuje se izravno na zaslonu, a zatim i na snimljenoj slici.

Napomena: Mjerenje udaljenosti je samo za orijentaciju i može imati neznatno odstupanje.


Dug vijek trajanja baterije

Kućište također uključuje punjivu Li-ion bateriju velikog kapaciteta, koja će fotoaparatu osigurati dovoljno snage za do 7 sati rada. Druga opcija napajanja je standardni električni priključak.
Dimenzije kamere ø50 x 160
Senzor 1/4 "
Kut gledanja 90 °
Vodootporni poklopac za kameru IP68
Zora 4x bijeli LED
Podesivo osvjetljenje Da
Razlika 720 x 576 (PAL)
Materijal leće safirno staklo
Rotirajuća kamera da, 360° vodoravno i 180° okomito
Ugrađeni odašiljač da, odašiljač od 512 Hz
Raspon odašiljača 5 metara
Dimenzije špule sa sajlom 768 (D) x 369 (Š) x 820 (V) mm
Materijal kabela stakloplastike
Brojač udaljenosti Da
Promjer kabela ø9,5 mm
Monitor 9" TFT LCD u boji
Rezolucija zaslona 800 x 480
Štitnik od sunca Da
Rad na baterije ≧ 7 sati
Vrijeme punjenja 5 sati
Skladištenje microSD ili USB flash pogon do 256 GB
Pogodno za promjere 60 - 600 mm
Zum da, 10x
Omiljeni proizvodi
na lageru
CEL-TEC Ai55 Tip-C

CEL-TEC Ai55 Tip-C

307,69 kn
-+
na lageru
CEL-TEC PipeCam 30 Elite

CEL-TEC PipeCam 30 Elite

19 615,38 kn
-+
na lageru
OXE InspCam 30 SD

OXE InspCam 30 SD
+ BESPLATNO Čvrsti zaštitni kufer GRATIS!

9 807,69 kn
-+
nema na zalihama
CEL-TEC PipeCam 30 PTZ St

CEL-TEC PipeCam 30 PTZ St

9 500,00 kn
Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke