Detektor lova za zamku kamere OXE Gepard II

Detektor lova za zamku kamere OXE Gepard II

DETEKTOR LOVA ZA FOTO ZAMKE OXE GEPARD II Foto zamka OXE Gepard II kompatibilna je s detektorom lova koji ima funkciju alarma. Na jednu foto zamku moguće je spojiti do 6 detektora lova, a na jedan detektor lova moguće je spojiti do 4 foto zamke. Detektor može primiti alarmni signal iz zamke...

Šifra proizvoda: DETECTOR       EAN: 8594200194918       Proizvođač: OXE


na lageru
34,73 € 27,78 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 34,04 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 33,34 €
-+
Pogodno za proizvode (10)
Video
  • Opis
  • Pogodno za proizvode (10)
  • Upit o proizvodu

DETEKTOR LOVA ZA FOTO ZAMKE OXE GEPARD II

Foto zamka OXE Gepard II kompatibilna je s detektorom lova koji ima funkciju alarma. Na jednu foto zamku moguće je spojiti do 6 detektora lova, a na jedan detektor lova moguće je spojiti do 4 foto zamke. Detektor može primiti alarmni signal iz zamke kamere na udaljenosti do 150 metara. Kada kamera detektira pokretnu metu u načinu automatskog otkrivanja pokreta, odmah se snima fotografija ili video. U tom se trenutku detektoru bežično šalje signal upozorenja i aktivira se alarm u obliku zvuka, svjetla ili vibracije. Zahvaljujući tome, imate trenutni pregled onoga što se događa ispred kamere. To čini vaš lov vrlo lakim. OXE Gepard II u kombinaciji s detektorom lova uistinu je potpuni pomoćnik svakom lovcu.

Uz jednostavne i intuitivne kontrole, možete lako postaviti detektor prema svojim željama. Na detektoru postoji posebna tipka STOP koja vam omogućuje trenutno zaustavljanje svih aktivnosti detektora. Također imate mogućnost odabira željene metode obavijesti pomoću gumba. Možete postaviti glasno upozorenje da vas brzo obavijesti o prisutnosti ili odabrati tiše upozorenje za situacije u kojima želite biti manje uočljivi. Zahvaljujući podesivoj razini glasnoće, detektor možete prilagoditi točno prema svojim potrebama, bez obzira preferirate li tihi ili jaki zvučni signal, lovni detektor vam omogućuje da pronađete idealnu postavku.

Detektor se napaja s dvije AA baterije, što osigurava dugu izdržljivost do 200 sati u Stand By modu. Uz to, zahvaljujući niskoj potrošnji energije, ne morate brinuti o brzom pražnjenju baterije, tako da se možete u potpunosti koncentrirati na svoje aktivnosti u lovu.

S detektorom lova za kameru OXE Gepard II imat ćete savršenu kontrolu nad svojim lovištem i s povjerenjem pratiti svaki pokret. Dopustite da vas ponese u svijet lovačkih avantura s ovim pouzdanim i snažnim detektorom lova.


TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

  • Domet do 150 metara na otvorenom prostoru
  • Postavka jednim gumbom Isključeno/Uključeno
  • Jedna tipka STOP
  • Jedan gumb za odabir metode obavijesti
  • Podesiva razina glasnoće
  • 2*AA baterije za napajanje, Stand By način rada do 200 sati.
  • Mala potrošnja energije
Omiljeni proizvodi


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke