DR-6UM - ulazna stanica, audio + 6 tipki, 4 + n

Stanica za vrata sa 6 tipki za 4 + n sustav. Prednja ploča od anodiziranog aluminija s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem i opisnim naljepnicama. Mogućnost proširenja s DR-nUS pločama s tipkama. Stanica za vrata se može koristiti sa S-7P zaštitnim krovom ili s kutijom za površinsku ugradnju...

Šifra proizvoda: 0101-666       EAN: 8595672100865       Proizvođač: COMMAX


na lageru
102,13 € 81,70 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 100,09 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 98,04 €
-+
  • Opis
  • Upit o proizvodu

Stanica za vrata sa 6 tipki za 4 + n sustav. Prednja ploča od anodiziranog aluminija s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem i opisnim naljepnicama. Mogućnost proširenja s DR-nUS pločama s tipkama. Stanica za vrata se može koristiti sa S-7P zaštitnim krovom ili s kutijom za površinsku ugradnju S-7N.

Omiljeni proizvodi


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke