Naljepnica "ALARM" (negativna) - - s unutarnje strane stakla

Naljepnica upozorenja "ALARM" za lijepljenje na prozore i vrata (na staklo s unutarnje strane). Naljepnica upozorenja djeluje preventivno, upozoravajući počinitelja da je objekt čuvan. Naljepnica je univerzalna, na njoj se nalazi samo logo proizvođača PARADOX, te je stoga može...

Šifra proizvoda: 1305-048       EAN: 8595584626187       Proizvođač: VARIANT


na lageru
0,80 € 0,64 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 0,78 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 0,77 €
-+
  • Opis
  • Upit o proizvodu
Naljepnica upozorenja "ALARM" za lijepljenje na prozore i vrata (na staklo s unutarnje strane). Naljepnica upozorenja djeluje preventivno, upozoravajući počinitelja da je objekt čuvan. Naljepnica je univerzalna, na njoj se nalazi samo logo proizvođača PARADOX, te je stoga može koristiti svaka montažna tvrtka. Naljepnica je u punoj boji na plastičnoj podlozi i dobre kvalitete. Odabrana je tehnologija sitotiska visoke otpornosti na UV zračenje.
Dimenzije naljepnice širina 130 mm, visina 93 mm
Omiljeni proizvodi
na lageru
EZS naljepnica -

EZS naljepnica -

0,80 €
-+
na lageru
EZS naljepnica, inverzna -

EZS naljepnica, inverzna -

0,80 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke