Olovna baterija bez održavanja 12V / 7Ah za OXE Panther 4G / Spider 4G

Olovna baterija bez održavanja 12V / 7Ah za OXE Panther 4G / Spider 4G

12V / 7Ah olovni akumulator bez održavanja za fotozamku OXE Panther 4G / Spider 4G. Trebate li duži život za svoju foto zamku ili nemate toliko vremena za hodanje do foto zamke, jeste li umorni od mijenjanja baterija u bilo kojem trenutku? Imamo izvrsno rješenje za vas. S olovno-kiselinskom...

Šifra proizvoda: 12V/7Ah       EAN: 8594200190927       Proizvođač: OXE


na lageru
21,54 € 17,23 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 21,11 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 20,68 €
-+
Pribor (3)     Pogodno za proizvode (10)
  • Opis
  • Pribor (3)
  • Pogodno za proizvode (10)
  • Upit o proizvodu

12V / 7Ah olovni akumulator bez održavanja za fotozamku OXE Panther 4G / Spider 4G. Trebate li duži život za svoju foto zamku ili nemate toliko vremena za hodanje do foto zamke, jeste li umorni od mijenjanja baterija u bilo kojem trenutku? Imamo izvrsno rješenje za vas. S olovno-kiselinskom baterijom značajno ćete produžiti životni vijek svoje fotozamke i uštedjeti mnogo letova do nje. Da biste mogli spojiti bateriju na fotozamku, još uvijek morate kupiti kabel za napajanje s terminalima na kabel za napajanje fotozamke s terminalima. Ova investicija će vam se sigurno isplatiti i nećete požaliti. Rad će vas koštati mnogo jeftinije od stalnog mijenjanja skupih baterija.

Omiljeni proizvodi
na lageru
Fotozamka OXE Gepard II

Fotozamka OXE Gepard II
+ BESPLATNO 32GB SD kartica i 4 baterije GRATIS!

109,46 €
-+
nema na zalihama
Fotozamka OXE Gepard

Fotozamka OXE Gepard
+ BESPLATNO 32GB SD kartica i 4 baterije GRATIS!

131,44 €


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke