OPS-060 - zaštita zavarenih spojeva, dužina 60 mm

Zaštita zavara, dužina 60 mm. Zaštita se sastoji od prozirne termoskupljajuće cijevi u koju je umetnuta žica od nehrđajućeg čelika koja jamči mehaničku čvrstoću zaštite. Cijev jamči hermetičku zaštitu optičkog vlakna. Ovako učvršćeni zavar zatim se ubacuje u držač u optičkom...

Šifra proizvoda: 0907-106       EAN: 8595584610940       Proizvođač:


na lageru
0,59 € 0,47 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 0,58 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 0,57 €
-+
  • Opis
  • Upit o proizvodu
Zaštita zavara, dužina 60 mm. Zaštita se sastoji od prozirne termoskupljajuće cijevi u koju je umetnuta žica od nehrđajućeg čelika koja jamči mehaničku čvrstoću zaštite. Cijev jamči hermetičku zaštitu optičkog vlakna. Ovako učvršćeni zavar zatim se ubacuje u držač u optičkom ulošku OPK-001.
Vrsta modula mehanička zaštita zavara
Temperatura skupljanja cca. 100 °C
Vrijeme skupljanja cca. 1 minuta
Talište cca. 100 °C
Promjer nakon skupljanja 3,0 - 0,3 mm
Tvrdoća žice > 400 VH
Promjer žice Db = 1,4 mm
Boja transparentan
Omiljeni proizvodi


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke