Samoljepljiva traka za foto zamku

Samoljepljiva traka za foto zamku

Samoljepljiva traka je prikladna za savršeno maskiranje fotozamke u prirodi i za zaštitu tijela fotozamke. Osim za maskiranje fotozamke, ljepljiva traka se može koristiti za maskiranje raznih područja i objekata. Odličan prianjanje. Širina trake: 50 mm, dužina trake: 10m. ...

Šifra proizvoda: MASK       EAN: 8594200191368       Proizvođač: OXE


na lageru
19,78 € 15,83 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 19,38 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 18,99 €
-+
Pogodno za proizvode (47)
  • Opis
  • Pogodno za proizvode (44)
  • Upit o proizvodu

Samoljepljiva traka je prikladna za savršeno maskiranje fotozamke u prirodi i za zaštitu tijela fotozamke. Osim za maskiranje fotozamke, ljepljiva traka se može koristiti za maskiranje raznih područja i objekata. Odličan prianjanje. Širina trake: 50 mm, dužina trake: 10m.

Omiljeni proizvodi
na lageru
Pokazivački uređaji za foto zamke

Pokazivački uređaji za foto zamke

 
15,87 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke