USB mini kabel

USB spojni kabel za foto zamke. Spojni kabel služi za spajanje foto zamke na računalo. Ako nemate čitač SD kartica na računalu, pomoću ovog kabela možete spojiti svoju fotozamku na računalo. Dužina kabla je 1 metar. Parametri : Boja Crno Duljina 1...

Šifra proizvoda: KABUSB       EAN: 8594200190958       Proizvođač:


na lageru
3,43 € 2,74 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 3,36 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 3,29 €
-+
Pogodno za proizvode (35)
  • Opis
  • Pogodno za proizvode (27)
  • Upit o proizvodu

USB spojni kabel za foto zamke. Spojni kabel služi za spajanje foto zamke na računalo. Ako nemate čitač SD kartica na računalu, pomoću ovog kabela možete spojiti svoju fotozamku na računalo. Dužina kabla je 1 metar.

Parametri :

Boja Crno
Duljina 1 metar
Vrsta konektora USB / Mini USB (muški)
Omiljeni proizvodi
na lageru
Samoljepljiva traka za foto zamku

Samoljepljiva traka za foto zamku

19,78 €
-+
na lageru
Punjač olovnih baterija AL 300

Punjač olovnih baterija AL 300

21,94 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke