CDV-704MAD bijeli - verzija 17-30Vdc - videofon, 7", HD spreman, dodir, memorija

Dizajnirajte videotelefon sa zaslonom osjetljivim na dodir i HD razlučivosti. Video memorija koja omogućuje snimanje video sekvenci, uključujući audio poziv, na SDHC memorijsku karticu. CDV-704MA ima vrlo jednostavan i intuitivan rad putem zaslona osjetljivog na dodir. Na videofon se mogu...

Šifra proizvoda: 0110-401       EAN: 8595672102319       Proizvođač: COMMAX


nema na zalihama
365,43 € 292,34 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 358,12 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 350,81 €
Pitajte za dostupnost
  • Opis
  • Upit o proizvodu

Dizajnirajte videotelefon sa zaslonom osjetljivim na dodir i HD razlučivosti. Video memorija koja omogućuje snimanje video sekvenci, uključujući audio poziv, na SDHC memorijsku karticu. CDV-704MA ima vrlo jednostavan i intuitivan rad putem zaslona osjetljivog na dodir. Na videofon se mogu spojiti do dvije ulazne stanice i do dvije dodatne CCTV kamere u video standardu AHD 1,3 Mpx ili CVBS.

Omiljeni proizvodi


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke