OXE ED-301 - Inspekcijska kamera sa snimanjem na SD karticu

+ BESPLATNO Torbica!
BesplatnoBesplatnoOXE ED-301 - Inspekcijska kamera sa snimanjem na SD karticu + Torbica!

 !!! AKCIJA - BESPLATNA TORBICA !!! OXE ED-301 nova inspekcijska kamera sa snimanjem na SD karticu. Ova kamera posjeduje veliki 4.3‘‘ LCD zaslon na kojem možete pratiti sliku s kamere u punoj rezoluciji. Maksimalna rezolucija slike je 1080p, FULL HD. ED-301 ima 8...

Šifra proizvoda: SET ED-301-BAG13       EAN: 8594200190149       Proizvođač: OXE


na lageru
197,38 € 157,90 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 193,43 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 189,48 €
-+
Pribor (9)    
 • Opis
 • Pribor (9)
 • Upit o proizvodu

 !!! AKCIJA - BESPLATNA TORBICA !!!

OXE ED-301 nova inspekcijska kamera sa snimanjem na SD karticu. Ova kamera posjeduje veliki 4.3‘‘ LCD zaslon na kojem možete pratiti sliku s kamere u punoj rezoluciji. Maksimalna rezolucija slike je 1080p, FULL HD. ED-301 ima 8 jakih LED dioda koje će savršeno osvijetliti željeno područje. Dugo vrijeme rada (5-7 sati) osigurava ugrađena baterija kapaciteta 2600 mAh. Uređaj je pogodan za pregled podvodnih prostora, motornih vozila, kanalizaijskih cijevi, šahtova i ostalih teško dostupnih mjesta. Duljina kabela kamere je 10 m. Debljina na mjestu jedinice kamere je 8 mm.


GLAVNE PREDNOSTI

 • Video rezolucija 1080p (FullHD)
 • Savršeno bistra slika za razna radna okruženja
 • 8 jakih, podesivih LED dioda (osvjetljenje je implementirano u kućištu kamere) 
 • Snimci s kamere se pohranjuju na micro SD memorijsku karticu
 • Kamera je vodootporna (IP67), visoke osjetljivosti, promjer kamere je 8,0 mm, a duljina kabela 10 m
 • Posebna tehnologija s fokusnom udaljenošću  4 cm - 500 cm
 • Kontrolni priključak za razdvajanje ekrana, za lakše korištenje kamere na različitim mjestima
 • 8 podesivih LED svjetala i baterije za jednostavno korištenje u mračnom okruženju

VISOKA REZOLUCIJA, VELIKA FOKUSNA UDALJENOST

OXE ED-301 inspekcijska kamera prenosi snimke iz teško dostupnih mjesta u punoj FULL HD rezoluciji 1080p. Tijelo kamere ima veliki 4.3‘‘ LCD zaslon na kojem možete gledati ono što se snima u realnom vremenu ali i snimke pohranjene na SD memorjisku karticu. Snimljena videa gledate na zaslonu također u FULL HD rezoluciji. Tako ćete znati točno što ste snimili i neće vas čekati neugodno iznenađenje po povratku doma da nije snimljeno to što vam je bilo potrebno. Još jedna prednost OXE ED-301 inspekcijske kamere jeste duga fokusna udaljenost od 4 cm do 500 cm (1.6" - 198"). To će vam osigurati vrlo detaljne i oštre snimke.


JAKO OSVJETLJENJE

Kamera posjeduje 8 visoko kvalitetnih LED dioda koje će osvijetliti i ona najmračnija mjesta. Tako ćete prilikom snimanja vidjeti točno to što trebate, bez zamračenih područja. Moguće je postaviti različite nivoe osvjeljenja. Uz to, inspekcijska kamera ima u sebi osvjetljenje tako da si možete osvijetliti tamno područje u kojem radite.


VODOOTPORNI DIZAJN

Podrazumjeva se da inspekcijska kamera ED-301 ima i IP67 zaštitu, koja je čini pogodnom za svaku situaciju. 

 

RAZNE MOGUĆNOSTI KORIŠTENJA

Inspekcijska kamera ED-301 je praktična u svakoj situaciji. Ovaj uređaj je zgodan za pregled podvodnih prostora, motornih vozila, kanalizacijskih cijevi, šahtova i ostalih teško dostupnih prostora. Zbog IP67 zaštite kamera je pogodna i za korištenje na veoma vlažnim mjestima ili pod vodom.


GRATIS TORBICA ZA SIGURNO I PRAKTIČNO PRENOŠENJE KAMERE

Iskoristite našu akcijsku ponudu u kojoj uz OXE ED-301 inspekcijsku kameru dobijate gratis torbicu za sigurno i praktično prenošenje kamere. Fotografije torbe služe samo za ilustraciju.

Omiljeni proizvodi


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke