OXE Zamjenska jedinica s dvostrukom kamerom za inspekcijsku kameru OXE ED-301, duljina 2m

OXE Zamjenska jedinica s dvostrukom kamerom za inspekcijsku kameru OXE ED-301, duljina 2m

Zamjenska jedinica s dvostrukom kamerom za inspekcijsku kameru OXE ED-301. Jedinica je opremljena dvostrukom kamerom s LED osvjetljenjem. Jedna kamera je prednja, druga bočna. Zahvaljujući dvostrukoj kameri možete si odabrati optimalnu duljinu koja odgovara vašim potrebama. U...

Šifra proizvoda: DUALKAB-2m       EAN: 8594200191825       Proizvođač: OXE


na lageru
61,10 € 48,88 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 59,88 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 58,66 €
-+
Pogodno za proizvode (1)
  • Opis
  • Pogodno za proizvode (1)
  • Upit o proizvodu

Zamjenska jedinica s dvostrukom kamerom za inspekcijsku kameru OXE ED-301. Jedinica je opremljena dvostrukom kamerom s LED osvjetljenjem. Jedna kamera je prednja, druga bočna. Zahvaljujući dvostrukoj kameri možete si odabrati optimalnu duljinu koja odgovara vašim potrebama. U ponudi imamo jednice s dvostrukom kamerom na kablovima duljine 2m, 5m i 10m, tako da je kamera OXE ED-301 uistinu savršen pomoćnik za sve ono što vam je potrebno.

Omiljeni proizvodi
na lageru
OXE GF-22 – GPS lokator

OXE GF-22 – GPS lokator

 
39,13 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke