Zaštitna metalna kutija za fotozamku OXE Tarantula WiFi 4K

Zaštitna metalna kutija za fotozamku OXE Tarantula WiFi 4K

Zaštitna metalna kutija izrađena po mjeri za fotozamku OXE Tarantula WiFi 4K. Izrađena od veoma izdržljivog materijala. Koristi se za zaštitu fotozamke od krađe i oštećenja. Kutija se može osigurati bravom ili lokotom i to na gornjoj strani koja se može skinuti. Na dnu kutije se nalazi...

Šifra proizvoda: BOX11       EAN: 8594200194642       Proizvođač: OXE


na lageru
32,97 € 26,38 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 32,31 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 31,65 €
-+
Pribor (4)     Pogodno za proizvode (5)
  • Opis
  • Pribor (4)
  • Pogodno za proizvode (5)
  • Upit o proizvodu

Zaštitna metalna kutija izrađena po mjeri za fotozamku OXE Tarantula WiFi 4K. Izrađena od veoma izdržljivog materijala. Koristi se za zaštitu fotozamke od krađe i oštećenja. Kutija se može osigurati bravom ili lokotom i to na gornjoj strani koja se može skinuti. Na dnu kutije se nalazi izlaz za vanjsko napajanje. Riječ je o vrlo precizno izrađenom češkom proizvodu! Fotozamka nije uključena u pakiranje.

Omiljeni proizvodi
na lageru
Master Lock Python 8428EURDPRO - 10mm

Master Lock Python 8428EURDPRO - 10mm

33,94 €
-+
na lageru
Master Lock Python 8418EURD - 8mm

Master Lock Python 8418EURD - 8mm

27,26 €
-+
na lageru
USB mini kabel

USB mini kabel

3,43 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke