Lokot RV.OVAL.45 SU6

Kvalitetan lokot češke proizvodnje za još veću sigurnost vaše fotozamke. Brava je prikladna za zaključavanje metalnih kutija na fotozamke. Kaliper 7 Hardened - izdržljivo lijevano željezo, učvršćeno u 2 točke. Gumena brtva protiv vode. Zaključavanje bez ključa klikom na čeljust....

Šifra proizvoda: VZ SU6       EAN: 8594200191474       Proizvođač:


na lageru
13,14 € 10,52 € bez PDV-a
Cijena za prijavljene (2% popusta): 12,88 €
Cijena za registrirane za kupnju preko 10.000 € (4% popusta): 12,61 €
-+
Pogodno za proizvode (54)
  • Opis
  • Pogodno za proizvode (54)
  • Upit o proizvodu

Kvalitetan lokot češke proizvodnje za još veću sigurnost vaše fotozamke. Brava je prikladna za zaključavanje metalnih kutija na fotozamke.

Kaliper 7 Hardened - izdržljivo lijevano željezo, učvršćeno u 2 točke. Gumena brtva protiv vode. Zaključavanje bez ključa klikom na čeljust. Brave imaju univerzalni ključ (3 ključa u pakiranju).

Omiljeni proizvodi
na lageru
Master Lock Python 8428EURDPRO - 10mm

Master Lock Python 8428EURDPRO - 10mm

 
33,94 €
-+


Ova web stranica koristi tehnologiju kolačića kako bi osigurala pravilan rad web stranice i poboljšala ponuđene usluge.Uz Vašu suglasnost, koju nam dajete klikom na gumb "Razumijem", pristajete na korištenje kolačića i prijenos podataka o ponašanju web stranice za prikaz ciljanog oglašavanja na društvenim mrežama i reklamnim mrežama na drugim web stranice.Možete detaljnije postaviti personalizaciju i ciljano oglašavanje ili ga isključiti u bilo kojem trenutku.Više informacija o obradi podataka i našim partnerima možete pronaći na ovoj stranici.

Prilagodite postavke